bazen 2 cdli bir oyun yüklerken 1. cd tamamlanınca 2. cd'yi takıyorum ama
cd'yi taktığımda cd rom sürücüsü siliniyor.bende bunu yeniden başlatarak düzeltiyorum sık sık ta olmaya başladı fikirlerinizi bekliyorum
Cd sorunu
cdrom un markası modeli nedir ? n zaman almıştın ?
sen en iyisi vürtula cd kullan ilk önce o cd leri virtuala at sonra virtualdan kurmaya başla
Lg ise cd-rom'un okuyamadıgı veya zorlandıgı cd lerde boyle yapıyor.Lg ise tavsiyem cd rom'un zorlandıgı hissettigin zamanlarda bilgisayarımda bulunan cdrom'a sag tıkla ve cıkar de.Boylece bilgisayarı yeniden baslatmadan cd-rom'u kurtarmayı basarabilirsin.
yok LG deil cdrom HL-DT diye bişey yazıyor allalı 3 yıl oluyor xp'ye geçince bu sorun çıktı daha önce böyle bir sorunum yoktu
bence LG'dir
eskiden bende de oluyordu. ama artık hiç cd-rom kullanmıyorum.
çünkü hiç bir şey okuyamıyorlar..
sana tavsiyem bir cd-rw al...
Birincisi HL-DT LG dir. Arkadaşlar olayın CD-Romla LG ile falan hiç bir alakası yok.Olay tamamen yeni geliştirlen bir kopya koruması ile alaklı.Koruma oyunların virtual Cd ile cd siz çalıştırlmasını engelliyor.Bunu crackleyen Hackerlar ise CD Rom u yokmuş gibi gösterek oyunu crackemeye çalışıyor...Bende bu sorunun aynısını yaşayan bir elemena LEVEL derisinde karşılaştım.Orada tekniker in yanıtını size yazdım.LEVEL 100. sayıda okuyabilirsiniz...
Lütfen bu yazıdan sonra kurallara aykırı öneriler yazmayını...
Recep abicim tüm saygımla ama benim lg kendi bastıgım data cd'sinde bile zorlanınca xpde bunu yaptı.Sırf sinirimden zamanında gidip raytir aldım ve aynı cdlerde ve baska cdlerde bi senedir bu hataya raslayamadım.
Monutorum lG,baska marka almayıda dusunmem,yarın LG işlemci cıkarsın onuda alırım ama optik ile ilgili birsey cıkarsın blue-ray,hardisk hayatta almam Sütten agzı yanan misali.
arkadaşlar merhaba
bu kadar uzun sürede mesaj atmamın sebebi telefonun kapalı olmasıydı (bende dial up var)
bir cd-rw almayı düşünüyordum dün aldım daha takmadım ama bugün takacam
cevap veren herkese teşekkür ederim