cd taktığım zaman bir eylem seçimi yapmam isteniyordu ama şimdi çıkmıyor.
sürücünün özelliklerindende olmuyor denedim nasıl düzeltebilirim
cd taktığımdaki eylem seçimi
gazi909denetim masası/ otomatık kullan/arkadaşa katılıyom
tum secenekleri her seferinde bana sor yapın "tamam" deyip
ama bende denetim masasında otomatik kullan diye bi seçenek yok ki...
Bilgisayarım'a girip otomatik başlamasını istediğiniz cd ya da dvd sürücüsünün üzerinde sağ tıklatıp, özellikler'e girin. Üst tarafta "otomatik kullan" var. Orada eylem seçerek istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Siz yapmassanız windows otomatik tanımlanan şekliyle yapar. Müzikse media player, vs gibi.
eğer daha önce yapıpta şimdi yapmıyor ise ve pc de bi gariplik seziyorsanız demekki pc de davetsiz küçük küçük misafirleriniz vardır. pc bi taratın ve önemli olmayan bi dosyayı gizli yapın daha sonra gizli dsyaları klasör seçeneklerinden göster deyiniz ama pc buna cvp vermiyorsa amwo exe virüsü var demektir genellikle otomatik çalışma olayı bu virüsle endeksli
CD sürücüsüne sağ tıkla / özellikler / üstteki sekmelerden 'Otomatik Kullan' seç / En altta 'Her defasında eylem seçmemi sor' var onu seç / Uygula, Tamam...
eğer yukarıdaki yazılan ları yaptınsa ve olmadı ise;
farklı bir oturum aç sorun %70 hâllolur..
01apachieğer yukarıdaki yazılan ları yaptınsa ve olmadı ise;%70 mi :D Bu istatistiği nasıl elde ettin :Dfarklı bir oturum aç sorun %70 hâllolur..
sn osgn öncelikle şunu söylemeliyim resmin beni korkutuyor..
%70lik istatiğe gelince doğru söylüyorsun, biraz az olmuş %90 demeliydim..
;) *saygılar*
sainteğer daha önce yapıpta şimdi yapmıyor ise ve pc de bi gariplik seziyorsanız demekki pc de davetsiz küçük küçük misafirleriniz vardır. pc bi taratın ve önemli olmayan bi dosyayı gizli yapın daha sonra gizli dsyaları klasör seçeneklerinden göster deyiniz ama pc buna cvp vermiyorsa amwo exe virüsü var demektir genellikle otomatik çalışma olayı bu virüslegizli dosya işi oluyo bi terslik çıkmıyor ama baklım belki virüs vardır ayarlarıda düzeltiyorum sonra gene bozuluyo anlamadım.pille alakalı olabilirmi