MERHABA ARKADAŞLAR ÇOK ACİL BİR SORUNUM VAR. CD VE DVD YAZICIM YOK OLDU.NERO PROĞRAMINI KALDIRDIM BİRDEN İKİSİDE GÖRÜNMEZ OLDU.AÇILIŞTA BIOSTA GÖRÜNÜYOR AMA WİNDOWS'U AÇINCA GÖRÜNMÜYOR.SÖKTÜM,TAKTIM GÜNCELLEME YAPTIM FAKAT YİNEDE GÖRÜNMÜYOR...ACİLEN YARDIM EDİN LÜTFEN
CD VE DVD YAZICIM YOK OLDU
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.cdromları başka bilgisayarda denedin mi olmazsa format çek sonuca bakalım ne olacak bence format atsan düzelir
Sorun donanımsal değil boşuna data kablolarıyla falan oynama. Winxp kısmında xp onarma konularına daha önce değinmiştik büyük bi olasılık nero yu kaldırırken sistem dosyaların zarar görmüş veya silinmiş olabilir. Yapman gereken xp cdsini takıp işletim sistemini onarmak olacaktır. Buda olmazsa tekrar nero kur ve bakalım cd-rw ların geri gelecekmi?.
İyi çalışmalar...
Slm arkadaşım sorunun bir tür donanım sorunu veya yazılım çünkü neroyu kaldırdıktan sonra belkide cd sürücülerinle ilgili dosyalarıda silmiş olabilirsin. Eğer istersen bilgisayarına tekrardan windows kur
Cd dvd kablolarını çıkar bilgisayarı çalıştır kapat
Sonra tekrar tak biosa gir ilgili yerleri ayarla
yüksek ihtimalle geri gelir...