arkadaşlar bende 4 tane cd var fifa06 ben bunları 1 dvdde toplamak istiyorum. ama nasıl yapacağım nerodan nasıl veya windows7 nin bunun için bir aracı varmı? varsa nasıl yardımcı olun lütfen
Cd ve Dvdler
Cd lerin imagelerini alıp bir klasöre atın.Ardından o klasörü dvdye çekin ve daemon virtual cd vb bir program yükleyin.Dvd içinden birinci cd yi sanal diske takın.diğer cd leri istedikçe dvd içinden gösterirsiniz.
Birer ilkelce oldu ama aklıma bu geldi :)
Normal sürükle at bişey olmaz.Yada oyunu kur.winrarla yada eniyi arşiv programı ile sfx çevir.(yanlız iki cd varsa ikisinide aynı klasörde topla cd 1 cd2 dersen dısk 2 tak der takamazsın hdd de atman gerekir yada yol göster dersin oda her oyunda yok)
Yani normal şekilde DVD de disk1 disk2 disk3 disk4 diye yapıyım disk1 kurmaya başlayınca 2 ye geçtiği anda otomatik dewam eder demi? ben direk otomatik olarak cdleri kendi bulup hiç birşey sormadan %100 yüklenmesini yapmak istiyorum ;)
Cd yazdırmayı bilmiyorsunuz galiba.Neroyu internetten indirin.Nero Express i açıp Data Disc (Veri Diski)ni seçin ve açılan pencereye çekeceğiniz klasörü ekleyin. Daha sonra Next(İleri) diyerek yazdırma hızını 32x yapın ve çekime başlayın.