cd yazamıyorum.

HPQ-User
19-01-2010, 09:50   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ŞİRİN sormuş:
indirdiğim müzikleri cd ye kaydetmek istiyorum ama her yeni disk taktığımda," lütfen disk takın veya"disk yok, bazende"sürücüde disk yok. yazısı çıkıyor. tam 7 tane diskim boşa gitti. sinir oldum valla. nerede hata yapıyorum? niye taktığım boş cd leri dolu olarak algılıyor bu alet? nolur bana bi yol gösterin. teşekkür ederim.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
bilgisayarıın markası pegasus.master mt55.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6.4; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; msn OptimizedIE8;TRTR)

_eFeKenTLi_
19-01-2010, 10:39   |  #2  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj

yaptıgın ıslemı tam olarak bılmıyorum ama . muzık cd sını secerken hangı formatta secım yapıyorsun ılk basta . takdıgın cd mı dvd mı . ılk basta cd / dvd secenegı var senın sectıgın kısım onemlı .kullanmıs oldugun dvd ıse dvd secenegını secerek devam et . gercı nero hakkında fazla bılgım yok . ama genelde aynıdır . sana su programı onerırım  ashampo burnıng studıo . aslında bu ucretlı bır yazılım ama suan kampanyası var ucretsız lısan verıyor . asagıdakı lınkten ındırıp lısan anahtarı almak ıcın ıcerıgı takıp etmen yeterlı
www.firsatavcisi.com/yazilim-firsatlari/ucretsiz-ashampoo-burning-studio/

Son Düzenleme: _eFeKenTLi_ ~ 19 Ocak 2010 10:40