cd yazmak için, boyutu küçük,bilgisayarı fazla yavaşlatmayan, basit bir cd yazma programı önerebilirmisiniz ?
cd yazmak için program önerileriniz
https://www.chip.com.tr/konu/Ucre ... natifleri_4082.html
buradan inceleyip istediğini indirebilirsin
Free Easy Burner öneririm ben
Basit+
+kullanışlı
+kafa karıştımıyor
+TürkçE
+Bedava
Tek kelime Nero yaw hem konu yanlış yere açılmış arkadaş program soruyo konu donanıma açılıyo (:
imgburn hemi boyutu ufak fakat işlevi büyük tavsiye ederim nero gibi 160 mb yer bile kaplamaz :)
nero micro 8.3.2.1. tr sadece 25 mb bence süper normal nerodan daha pratik
google dan arayın bulursunuz
bencede nero 10 numara...kasacağını sanmıyorum..kasıyorsada senin sistemdeki parçaların özelliklerini düşünemiyorum:(:(:(
nero 8i ben açıkcası beğenmedim (erçi şuan alternatif olarak kullanıyorum :D)menülerini anlamadım.. şuan ashampoo buning stuio yu kullanıyom (chıp dvd de tam sürümü war) gayet iyi nero kadar olamaz belki ama bnm işim görüyor
selam arkadaşlar ben track sidi yazıyorum fakat yazdıgım sidiyi arabada okumuyo
sorun neden kaynak lanıyor acaba düşükte yazıyom 10.x falan acilyardım edrseniz sevinirim
ALP ERENselam arkadaşlar ben track sidi yazıyorum fakat yazdıgım sidiyi arabada okumuyomarka seçiyor olabilir ama başka aygıtlarda da denemeni öneririm.
sorun neden kaynak lanıyor acaba düşükte yazıyom 10.x falan acilyardım edrseniz
asıl düşük hızda yazılanı okuması lazım bununla beraber başka bir yazıcıyla yazdığını arabada dene belki sorun arabadanınkindedir.