cd ye nasıl yapabilirim?

HPQ-User
11-02-2008, 11:41   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

tolga sormuş:
cep telefonundan çekilen videoyu bilgisayara attıktan sonra hangi programla veya nasıl cd ye kaydedebilirim acaba yardım bekliyorum ok

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
celeron cpu 3,0ghz 512 mb ram

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; FunWebProducts)

Papatyasever
11-02-2008, 14:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
448 mesaj

Yazdırmak istediğin dosyaları seç ve "sağtık-gönder-CD sürücüsü" de. Saatin yanında CD'ye yazılmayı bekleyen dosyalar var diye bir uyarı çıkacak. Dosyanın CD sürücüne kopyalama işlemi bitince o uyarıya tıklayarak CD Sürücüsünü aç. Bilgisayrımdan CD sürücüsüne çift tıklayarak da açabilirsin. Açılan pencerenın üstünde üzerinde artı işeti olan silik dosya simgeleri göreceksin. Onları seç ve soldaki menüden CD'ye yazdır'a tıkla. dosyalar yazılacaktır. Bu işlem için Nero gibi harici CD/DVD yazma programları da kullanabilirsin...

Yavuz Taşcı
10-03-2011, 00:29   |  #3  
Yavuz Taşcı avatarı
Yıllanmış Üye
531 mesaj

Merhabalar.. Dosyalarınızı cd ye yazdırmak için nero burning rom yazılımından faydalabilirsiniz..

mancukya
10-03-2011, 15:59   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

Ya yani marifet gibi Nero tavsiye ediyorsunuz da Neronun neyi var
Nero parali üstelik agir ve sacma seylerle geliyor bedava sürümü insnai kil ediyor.
Yani bedava imgburn cdburn gibi hem hafif hem sorunsuz herseyi yapabilen programlar varken Nero olayi ne

M.G.G
12-03-2011, 12:37   |  #5  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj
Alıntı: mancukya  
Nero parali üstelik agir ve sacma seylerle geliyor bedava sürümü insnai kil ediyor.
Yani bedava imgburn cdburn gibi hem hafif hem sorunsuz herseyi yapabilen programlar varken Nero olayi
Nero en az hata payıyla yazan program ve neronun beleş versiyonu da var bilmenden fayda var ;)
http://www.nero.com/eng/downloads-nbl-free.php

Yavuz Taşcı
12-03-2011, 14:42   |  #6  
Yavuz Taşcı avatarı
Yıllanmış Üye
531 mesaj
Alıntı: mancukya  
Yani bedava imgburn cdburn gibi hem hafif hem sorunsuz herseyi yapabilen programlar varken Nero olayi
Merhaba;
Cd yazma konusunda piyasa da bir çok program var. Biz burada hangi programın iyi, hangi programın kötü olduğunu tartışmıyoruz. Arkadaşımız bizden cd yazmak için bir program önermemizi istemiş, bende neroy'u önerdim. Neden diye sorarsanız, başarılı cd yazma programları arasında bu güne kadar kullanılan ve bilinen nero yazılımı yer almaktadır. İkinci bir husus, yazılımın free versiyonu da mevcuttur..

Son Düzenleme: Yavuz Taşcı ~ 12 Mart 2011 14:44
mancukya
12-03-2011, 16:52   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

bedava ve kaliteli programönerisi yaptim
Nero en fazla hata veren programdir tam tersine kusura bakmayin ama imgburn yada cdburn  icin ise söyledikleriniz gecersiz verify kontrel etme secenkeleri var yazdirma icin zaten
Ben bunu kötü amacla söylemedim sadece 2 ila 5 mblik kullanimi kolay ve basit programlar varken üstelikde bedava ve sürekli güncellenirken Nero gibi sisirme programin gereksiz oldugunu belirttim isteyen istedigini kullanir benimkisi sadece yönlendirme kimseye karsida söylemedim bunu.

dead man
12-03-2011, 17:42   |  #8  
dead man avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
1,340 mesaj

Nero Kullanabilirsin
Nero İndir