cd/dvd yazıcı Tavisye?

system_32
24-01-2010, 22:56   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
74 mesaj

slm arkadaşlar,
donanım konusunda fazla bilgim yok, dvd sürücüm bozuldu dvd yazmıyor, şuan kullandığım dvd sürücü PATA (ide kablosu) ile bağlı anakart üzerinde 2 adet SATA girişi var birinde harddisk bağlı, SATA girişli dvd yazıcı alsam bunu bağlamak için anakart ve güç kaynağından çıkan kablolar yok (normal ide kablosu ve güç kaynağından çıkan kablolar var)  dvd sürücünün yanında sata kablosu varmıdır bağlayabilir miyim?

ve son olarak fazla pahalı olmayan işimi görecek tavsiye edebileceğiniz cd/dvd yazıcı önerebilirseniz çok sevinirim... şimdiden teşekkürler...

_hEro
25-01-2010, 00:10   |  #2  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=41122
Tavsiyemdir.Yıllardır kullanırım.
İçinden çıkan sata kablosu ile anakarta bağlantıyı yapın.Güç kablosu içinse dönüştürücüye ihtiyaç duyabilirsiniz.Bilgisayarcılarda kolaylıkla bulunabilir.
Şimdiden hayırlı olsun.

ufuk_35
25-01-2010, 05:47   |  #3  
Yıllanmış Üye
800 mesaj

Yıllardır LG h42n yi kullanıyorum. Yazdığım DVD-CD 500'ü geçmiştir, hala canavar gibi. Sanmıyorum ama :D olur da bozulursa yine LG alırım kesin.

system_32
25-01-2010, 21:43   |  #4  
OP Üye
74 mesaj
Alıntı: _hEro  
http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=41122
Tavsiyemdir.Yıllardır kullanırım.
İçinden çıkan sata kablosu ile anakarta bağlantıyı yapın.Güç kablosu içinse dönüştürücüye ihtiyaç duyabilirsiniz.Bilgisayarcılarda kolaylıkla bulunabilir.
Şimdiden hayırlı olsun.

Ufuk_35

Bugün : 05:47

Yıllardır LG h42n yi kullanıyorum. Yazdığım DVD-CD 500'ü geçmiştir, hala canavar gibi. Sanmıyorum ama :D olur da bozulursa yine LG alırım kesin.

çok teşekkür ederim arkadaşlar, samsung içinde iyi diye duymuştum 2 markadan birisini alacağım artık:) ...