cdrom, fan

HPQ-User
13-03-2009, 01:29   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

biyolog sormuş:
mrb kolay gelsin, ben 1.5 sene önce asus f3e serisi bir laptop aldım. aldıktan 1 ay sonra acaip ısınmaya başladı, fanından çok şiddetli ses gelıyordu, sanki bilgisayar havalanıp uçacakmış gibi. bir süre sonra bu fan problemı ile bırlıkte bilgisayarım kapanmaya başladı. bu bilgisayarı açtıktan 3 saat sonra olmaya başlmıştı ama zmanla, yarım saat bıle kullanamz hale geldım. bilgisayar kusundakı hocama format için vermıştm pcyi, ama format atamdğnı çünkü mvi ekran çıktığını sölemişti. buda donanımsal bir sorun olduğunu göstryrmuş. neyse garantsı olduğu için aldğım yere götürdm , ısrarla pcde bi sorun olmadğnı söledıler. hatta pcyi açıp kapancakmı die bekledıler, benim pcde orada kapanmadı. neyse benım pc haa kapanıyor, garantisinin bıtmesıne 7 ay var. bu arada cdrom da çalışmıyor. cd sürücüde cd yokmuş gibi görünüyor.yanı  cd takın uyarısı çıkıyor. ama pcnin driver cdleri açılıo. servise göndericem ama aynen geri göndermemeleri için bi not yazmak istiyorum. teknik bir not, servistede kapanmzsa aynen göndercekler çünkü biliyorum.
    bu konuda yardımcı olursanız sevnrim.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
ASUS F3 E SERİSİ, ÇİFT ÇEKİRDEKLİ

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)