Mandrake 9.2'yi yüklemeden önce lg cdromumun firmwarelerini temin ettim internetten. Çünkü cd romum zarar görecekti. Ancak firmwareleri bir türlü kuramadım. Ben de lg cd rw aldıktan sonra mandrake 9.2 yi yüklemeye karar verdim. Yükledim sorunsuz olarak ancak 4-5 resetten sonra bilg. açılmadı. anladım ki 9.2'yi cd rw'dan yüklememe rağmen cdrom kullanılmaz hale gelmiş. Belki 9-10 aydır cd romumun fişi çekili ve cd rw ile hallediyorum işlerimi. Bu cd romu tekrar kullanılabilir yapamaz mıyım? Firmwareleri bir şekilde yüklersem sorun çözülür mü? Öyleyse nasıl yüklerim? Yada başka herhangi bir çözümü yok mu? LG'ye gönderip onlar brşey yapamaz mı? Çok teşekkürler, Bu sorunun yanıtını uzun zamandır arıyorum ve hala bulamadım. Yardımlarınız için tekrar çok teşekkürler... ozerexpress@hotmail.com
cdromum yandı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,157 mesaj
Eğer CD-Romun Firmware v.b. gibi şeylerden veya kullanıcı hatası yüzünden bozulduysa Garantiye girmez.Dolayısıyla Kendin diriltmelisin CD-Romunu.CD-Rom sürücülere yazılım yüklemek için program var mı bilmiyorum.Eğer bu tip bir program bulabilirsen(m) bir deneyebilirsin.Belki CD-Romunu tekrar kullanabilirsin.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,157 mesaj
Zaten 9-10 Aydır kullanmıyorsan garantisi büyük ihtimalle bitmiştir.