Cebinizin bozulan düğmesi için çözümler

CHIP Online
24-09-2012, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone ya da Galaxy... Cebinizin fiziksel düğmeleri bozulduysa, hemen yas tutmaya başlamayın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ceb ... cozumler_36074.html

Resimlerle: Cep telefonları kapışıyor!

Telefonuzda ortaya çıkan yazılımsal sorunları bir şekilde çözebilirsiniz. Ancak onu satın aldıktan birkaç sene sonra düğmelerinin bozulması, çok daha can sıkıcı olabilir. Telefonunuzun garanti süresi de dolduysa, iş başa düşmüş demektir. Tekleyen, düşen veya bozulan güç, ses ve giriş düğmeleri için birkaç çözüm var.


Android'li cebinizin düğmelerini Button Savior ile değiştirin


Android telefonuzun ses veya güç düğmesi artık çalışmıyorsa, fiziksel düğmeler yerine yazılımsal düğmeleri kullanabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olacak uygulamalardan biri olan &lt;span style="text-decoration: underline;">Button Savior</span>, ekranınızın yan tarafına küçük bir panel ekliyor ve güç, kamera, arama ve ses düğmelerine erişmenize izin veriyor. Root'lu ceplerde geri, arama ve diğer düğmeleri de yazılımsal olarak kullanmanız mümkün.


Button Savior size göre değilse, &lt;span style="text-decoration: underline;">Volume Control Widget</span> ile uyarı, alarm ve medya sesini ayarlayabilirsiniz. XDA kullanıcısı tobnddl, &lt;span style="text-decoration: underline;">bu yazısında</span> işinize yarayabilecek farklı seçeneklerden bahsediyor.


Tüm Konu: Cebinizin bozulan düğmesi için çözümler

Resimlerle: Cep telefonları kapışıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr