cem yılmaz'ı komedyenlik ve mizah konusunda ilahlaştıranlar bence cem yılmaz'dan daha komik.
birincisi adam doğal komik değil. cem yılmaz bok dese gülecek şekilde şartlandırmışsınız kendinizi. bu adamdan komik ve eğlenceli bir sürü insan var emin olun ama cem yılmaz kadar şanslı değil çoğu.
kel kafalı olduğu zamanlardaki eski gösterilerine bakıyorum. bir tat bir doku ve milenyum gerçekten çok kötü. izlerken hafif başkası adına utanma belirtileri yaşıyorum. cmylmz 2008 gösterisi güzel. fundamentals bence vasat.
şimdi bu adamı bu kadar abartmanızın sebebi ne. bana bunu anlatabilir misiniz. ne yapmış da çıtayı allahü ekber dağlarına çıkarmış bu adam. bir tek cmylmz gösterisi güzel. o gösterinin içeriğini de kendisi mi hazırlamış bir ekiple mi hazırlamış bilmiyoruz. tamam esprileri güzel sunuyor, 1000 kişinin önüne çıkıp insanları güldürmek kolay değil falan fistan da bunlar hiç tatmin edici şeyler değil ki. geçen güldür güldür'de bir çocuk çıkmış kısa bir standup yapmış. yorumlara bakıyorum "bir cem yılmaz olamaz, cem yılmaz da cem yılmaz." ne cemmiş arkadaş ya. tamam karşısında iyi rakipler olmadığı doğru da bu onu bu kadar abartmanız için bir gerekçe değil ki.
yaptığı filmler de hiç tatmin edici değil. ali baba ve 7 cüceler, pek yakında, yahşi batı, arog... sesli güldürmeyen ve mizahi açıdan barajın altında kalmış filmler. bir tek gora güzel.
şimdi baktığın zaman ele avuca gelen iki şey var elimizde. cmylmz gösterisi ve gora. bu mudur yani. bir kişiyi belli bir konuda çıta olarak koyacaksanız o kişinin o konumu haketmesi ve işinin ehli olması gerekir. cem yılmaz bence bunu haketmiyor.