Cep devlerinin MWC bombaları!

CHIP Online
24-02-2013, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

25 Şubat'ta Barselona'da başlayacak MWC fuarında cep devleri karşımıza nelerle çıkacak?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ce ... ombalari_38846.html

Resimlerle: Cep devlerinin MWC bombaları!

Daha büyük, daha iyi, daha hızlı... Devasa ekranlar, yepyeni işletim sistemleri, LTE ve daha fazla işlem gücü! Dünyanın en önemli mobil cihaz fuarlarından olan MWC (Mobile World Congress) öncesinde firmalar her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni oyuncaklarına dair ilk duyuruları yapıyorlar. İnternette sürekli olarak, fuarda tanıtılması muhtemel akıllı telefonlara ait olduğu iddia edilen yeni resimler belirip duruyor.


Chip Online olarak, 25-28 Şubat tarihleri arasında İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek olan fuarı yerinde takip edecek, söylentilerin ne kadar doğru olduğunu tespit edecek, yeni gelişmeleri anında sizlerle paylaşacağız. Ama önce, hem firmaların resmen tanıttığı modelleri, hem de MWC'de karşımıza çıkması muhtemel bombaları bir araya getirdik. Bu arada, söylentilere konu olan hemen her şeyin MWC'de gerçek olma ihtimalini değerlendirmeyi de ihmal etmedik.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Şimdi hiç vakit kaybetmeden MWC 2013 için hazırladığımız ilk bakış dosyamıza göz atın ve karşılaşacağınız sürprizlerden herkesten önce haberdar olun... Hepsi galerimizde sizleri bekliyor. Tıklayın!</span>

Tüm Konu: Cep devlerinin MWC bombaları!

Resimlerle: Cep devlerinin MWC bombaları!

Kaynak: www.chip.com.tr