merhaba arkadaşlar..
1- 5mp kamera(8 de olabilir.)
2- Wireless Lan
4- film izleme desteği
bu 3özelliği göz önünde bulundurarak bana telefon önerirmisiniz?
(dokunmatik , tuşlu felan hiç farketmez.. NOKİA VE SAMSUNG BAKIYORUM)
nokia 3310
kardeş senin kafanda herhangi bir ürün varmı ?
nokia 3310nokia x6 diye düşünüyordum ama hafıza kartı olmayınca o telefonlarda biraz soğudum ve x6nın hem 8gb liği hemde 16gbliği var 8likler türliyede yokmuş 16lıkta 750 tl felan. ona okadar para vereceğime nokia c6-00 , c6-01 , c5-03 felan düşündüm
kardeş senin kafanda herhangi bir ürün varmı ?
nie sadce nokia ve samsung? ericson hem kaliteli ürün yapıyo hemde tasarım ve özellik olarak ii. tek sorunları garanti. bildiğim kadarıyla kvk bıraktı ericsonu. ama telefonun garantiye gitmesi bile gerekmiyo çünkü sağlam mal yapıo adamlar.
nie sadce nokia ve samsung? ericson hem kaliteli ürün yapıyo hemde tasarım ve özellik olarak ii. tek sorunları garanti. bildiğim kadarıyla kvk bıraktı ericsonu. ama telefonun garantiye gitmesi bile gerekmiyo çünkü sağlam mal yapıo adamlar.kötü demedim zaten ama ben nokia tercih ediyorum cünki ben hep nokia kullandm ve hiçte şaşmadm. aslında samsungta istemyrm. ericson felan hiç kullanmadım kullanım şeklini fdfln biliyorum lg felan olsn ama cok kötü bi sistemleri var. herşeyiyle iyi ama ben yinede nokia diyorum
Eger bu ucunu de ıstıyorsan bence nokıa e72 almalısın cok guzel bır telefon