cep telefonu ve bilgisayar bağlantılı yazılımlar

figen555
28-12-2009, 16:42   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

Msn ve postalarımı açtığım kimi zamanlarda cep telefonuma (bazen diğer zamanlarda da olabiliyor) çağrı alıyorum. Numaralara dönüş yaptığımda ise bağlanamıyorum. Yurt dışı kodlarla başlıyorlar. İlk defa telefon elimdeyken tesadüf etti, sadece bir kez çaldığını da böylece öğrenmiş oldum. Mesela üç gün önceki numara +359 895 825903, bugün gelen çağrı +359 893 243168.  Çok önceleri bir kez google dan bakmıştım numaraya, Suudi Arabistan koduydu. Arkadaşlarım vardı yanımda. Belki Hacıdan birileri aramış ve numarayı yanlış çevirmiştir dediler hatta. Üzerinde durmamaya çalışıyorum ama neredeyse sürekli böyle çağrılar oluyor. Ayrıca msn de çok sık olarak (üstelik hiç kullanmıyorken, yani masaüstünde açık duruyor ve sadece müziğimi açıp evin başka başka yerlerindeki işlerimi yaptığım zamanlarda bile oluyor) "Bağlantı sorunu nedeniyle yaptığınız değişiklikler kullandığınız diğer bilgisayarlara uygulanmayacaktır" olarak buluyorum. Farkettiğim bir şey daha oldu böyle olunca msn sanırım yeniden açılmış oluyor ki, plas özelliği olmadan açılmış durumda buluyorum msn penceresini. Aslında daha bir sürü istem dışı ve diğer insanlarda pek de rastlanmayan bağlantı sorunları, postalarımı zaman zaman açamama, tüm bunlardan sonra duyarlılığım arttığı için çok dikkat ettiğim  ve doğru yazdığımdan kesinlikle emin olduğum halde parola yanlış hatası verdiği için çoğu zaman iki kez parola girdiğimde açabiliyorum gibi gibi problemlerim var. Bu sorunları evimdeki pc de laptopta da yaşıyorum. Çok uzun yazmış olduğumun farkındayım. Bunlar ne anlama geliyor lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ediyor, yanıtlamasanız bile beraberinde iyi günler ve sağlıklar diliyorum.

soulmy
28-12-2009, 16:45   |  #2  
soulmy avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,935 mesaj

Ben de +35 ile başlayan çağrı almıştım. Tam açacaktımki kapandı. Ne olduğuna anlam veremadim.