bir cep telefonu alacağım kameralı,şarjı uzun giden dayanıklı bir telefon olsun önerilerinizi bekliyorum......
cep telefonu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.fiyat yok ama......sarji uzun gitsin diyosan sony-erriccson t610veya t630 al; memory card takilsin diyosan nokia 3660 veya 6600 al.bunlarin fiyati 350-600 arasi.(t610 en iyi telefon seçildi ama memory card girisi yok!!!!) sende de amma para var be!!!
cahilliğimi bağışla ama memory card nedir ne işe yarar söylersen sevinirim fiyatı mümkünse 500 milyonu geçmesin ericson un fiyatını yazarsan sevinecem ben tıpı kazandım da bu sene o bakımdan kıro gibi gitmeyelim diye alıyorum şimdi sen kıroluk adamda olur diyeceksin ama diğer enstrümanlar da önemli di miiiiiiiiiii??!!!!!
ha unutmadan bu tip telefonlar hakkında pek bilgim yok nelere dikkat edeceğimi söyleyin
simdi, bu kamerali telefonlara (örnek nokia 3650 3660 ve t610)oyun ve program yükleyebiliyorsun.onlarinda tipki bilgisayardaki gibi isletim sistemi var.hepsinin hafizasi var ama çok program yükleyince haliyle yer kalmiyor.memory card sana gerekli hafizayi kazandiriyor.bilgisayardaki hard disk gibi.t610 un hafizasi 2 mb.3650 ve 3660 in ise 4 mb ve kutusundan ayrica 16 mb lik memory card çikiyor.(bu memory cardlar çok pahalidir).bilgisayarla gerekli baglantilari yapip bu telefonlara özel programlari yükleyebilirsin.ornek olarak kumanda programi; bu programla telefon(yani nokialar) kumanda gibi çalisiyor hemen her televizyona uyuyor.nokia alirsan ben sana bu programlari verebilirim,bazilari var bende.bir e-posta atman yeter.(nerede yasiyorsun??)dikkat etmen gereken sey öle olmadik yerlerden alma.herseyini orjinal al sonra basin agrimaz.Bizim arkadas kaçak aldi, 3 dür yeni pil aliyor.zaten hepsi birbirine benziyor.dikkat etcek bisey yok.hangi özellikleri ariyosan ona göre bak.(bu kroluk isini fazla kafana takma, eger üstüne gidersen o okul bitmez!!!)
Sana tavsiyem eger acelen yoksa 7610 al 1-2 ay beklersen fiyatlar düser
Bencede 6600 al çok iyi Tavsiye Ederim
2600 çıkacakmış biraz bekle derim.
evet nokiadan şaşma 660 al
Bak ben bu telefonları çok kullandım ve inceledim sana bir iki kriter yazacam onlarda şaşma sakın:
1-Bluetooth
2-Hafıza kartı desteği(bu sayede hafıza yetmeyince yenisi alabilirsin)
3-kameralı ise en az 640*480 çözünürlükte olmalı
4-ve en önemlilerden bir tanesi SYMBIAN olmalı
SYMBIAN bir işletim sistemidir ve eski telefonların aksine bu işletim sistemi yüklü telefonlara aynı windows gibi program yükleyebilir program silebilirsiniz.Örneğin telefonunuz mp3 çalmıyorsa bir program sayesinde bu özelliği telefonunuza kazandırabilirsiniz.Yine sınırsız kamera kaydı yoksa programı yükleyip sınırsız kamera kaydı yapabilirsiniz.
HATTA HATTA yeni sürümü çıkınca (symbian ın)onu aynı windows gibi telefonunuza kurdurtabilirsiniz.
T610 ve T630 da symbian desteği yok ama nokiaların bir çoğunda var.
Eğer ben ona buna bakamam diyorsan nokia 6600 al derim peşin 540 milyon.
Sevgili kardeşim. Şu an itibariyle bahsettiğiniz bu üç özelliği içinde barındıran bir cep telefonu yok bildiğim kadarı ile. ilk isteğiniz kameralı olmasıdır. Bu konuda size Nokia 6230 tavsiye ederim. Fakat kamerasını fazla kullandığınız zaman tabi ki sarjı daha kısa sürede bitiyor. Size performans açısından şöyle puanlamada yapabilirmi > Nokia6230: Kamera = %90 , şarj=%60-70, Dayanıklılık= %70
Not: özellikler itibariyle yeni ürünler daha çok yönlu ve özellikli fakat daha az dayanıklı.
sen bu üç özelliği bulundaran bir telefon yok diyosun ama senin önerdiğin telefon 6230 peki bu telefon ne işte bütün bu özelliikler var o telefonda ama bu telefon pek tutulmadı gibi geliyo bana genellikle bu özelliği taşıyan telefonlar içinde 6600 36 serisi tutuldu bundan öte telefonlarda var sonyericssonunu p900 çok müthiş bir telefon şimdi bir üst modelide var