Cep telefonunuz için ikinci ekran!

CHIP Online
07-11-2010, 15:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Cep telefonunu cebinizden çıkartmadan kullanmak ister misiniz? İşte bunu sağlayacak ilginç bir cihaz

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/cep- ... ci-ekran_23401.html


Resimlerle: 40 yepyeni cep telefonu!

Çoğumuz büyük ve parlak ekranlı bir cep telefonuna sahip olmak isteriz. Ama Sony Ericsson bunu istemeyenler de olabileceğini düşünmüş olacak ki, LifeView isimli bu küçük cihazı kullanıcıların beğenisine sunmuş.

Bu yılın sonunda, 85 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan LifeView, aslında görüntü olarak 1.3 inç'lik ufak bir ekrana benziyor. Görevi ise, Android tabanlı Xperia X10 serisi cep telefonları ile bağlantıda kalıp pek çok şeyi telefonu cebinizden bile çıkartmadan yapmanızı sağlamak. Bağlantıyı Bluetooth aracılığıyla kuran LifeView, gelen çağrıları görmenizi, Facebook ve Twitter güncellemelerini takip etmenizi ve müzik oynatıcıyı kontrol etmenizi sağlıyor. Ayrıca cihaz Xperia cep telefonunu tarayarak uyumlu uygulamaları buluyor ve onlar üzerinde de kontrol sağlayabiliyor.

OLED teknolojisi ile üretilen bu ufak cihaz, telefonla 10 metreye kadar bağlantı kurabiliyor. LifeView ile birlikte bir asma aparatı ya da kolunuza takmanızı sağlayacak bir bilekliğe sahip olabileceğiz.


Tüm konu: Cep telefonunuz için ikinci ekran!

Resimlerle: 40 yepyeni cep telefonu!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu cihaza sahip olmak ister miydiniz?

hamann7725
07-11-2010, 17:27   |  #2  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

Çok tatlı bir cihaz :) Saat gibi kola takılabilirse iyi olur.Hemde saat özelliği yaparsa saatler koldan çıkar gibime geliyor :) Bu arada 85 $  bence biraz fazla. Yani bu paraya giriş seviyesi yeni bir telefon alınabiliyor ve umarım cihazın bağlantı özelliği Xperia ile kısıtlanmaz.Bütün androidlere bağlanırsa iyi olur.Hem herkes alır hemde sony bu işten iyi para kaldırır. Çünkü herkes Xperia kullanmıyor ama birçok kiş android kullanıyor.