ya arkdaslar anlamadıım bi konu war bu çerezler nedir dahası
facebook gibi bazı sitelere giremiyotum mesele mynet oyun gibi nasıl hallede bilirim bu sorunu yardım ltfen
arkadaşım girdiğin hersite ile bilgisayarın arsında bir veri alışverişi olur bu siteler bilgisayarının hard diskine ufak dosyalar yerleştirirler bu bir daha ki ziyaretinde seni hatırlamaları içindir örneğin google ana sayfasına girdiğinde daha önce yaptığın aramaları görebilirsin işte bunu sağlayan çerezlerdir veya parolanı hatırlayıp siteye parola girmeden seni login ederler aslında bi zararları yoktur ama senin internet kullanma alışkanlıklarınla ilgili fikir sahibi olup ona göre reklamlarını düzenleyenlerede hizmet ederler
sitelere girememene gelince facebook a girersin niye giremeyesin ki biraz daha sorunu açıklamalısın oyun için belki bi ayar yapman gerekiyordur sitedeki açıklamaları iyice oku
ya işde hiç giremiyorum facebook u ma ana sayfaya giriyorum sonra e-mail ve şifremi yazıoyum sonra karşıma Tarayıcında çerezler etkin değil. Lütfen devam etmeden önce bunu güvenlik tercihlerinde ayarla. die bi yazı cıkıyor
vj_sinanya işde hiç giremiyorum facebook u ma ana sayfaya giriyorum sonra e-mail ve şifremi yazıoyum sonra karşıma Tarayıcında çerezler etkin değil. Lütfen devam etmeden önce bunu güvenlik tercihlerinde ayarla. die bi yazı cıkıyorchrome da üstte bir ingiliz anahtarı işareti var oradan seçenekler sekmesinden tüm çerezlere izin ver i seçeceksin hepsi bu