sızden rıcam bana plus yada dıscovery demeyın olmuyor
ama bır cozumunu bulursanız lutfen yazın
sızden rıcam bana plus yada dıscovery demeyın olmuyor
ama bır cozumunu bulursanız lutfen yazın
msn verdım kardes beklıyorum ayilmaz_18@hotmail.com
arkadaşlar ben bu STuFFPLUG proğramını yükleyeceğim ama bunun türkçe yaması felan yokmu yada olan varsa gönderebilirmii??? :)
kusura bakmayın yeni üyeyim daha yeniyim.....anlayamadım nerdeeeeee yama :(
linketeki kapattıya ayrıca açtı da ekleyin hem açtıgında hem kappatıgında görebilirsiniz, ayrıca her kişi çin ayrı ayrı yapmanız lazım..
offf çok fazla oldum biliyorum ama ben bu işlermleri yaptım ama olmadı şu proğramımı merk ettmmm ondan sonra olur inş herşey için tşk ..denedikten sonra tekrar yazcam olur inş...
:DD resşimle anlatılan yerde oturumu kapatı tıklamış ikinci aşamada oturumu açtı var onu seç hem açınca hem kapayınca sana işret edecek...
elvis32msn adreslerini açık vermeyin arkadaşlar, özel mesaj denen bir şey var, aklınızda olsun.Haklısın elvis 32.Lütfen Msn adreslerinizi veya bu vb. adres alışverişinizi pm(özel msj) atarak belirtiniz.
osa_bhsende küçük elvis32 :)) hadi o yazmış konuyla alakasız ama adamı uyarmış. sen niye yazıyorsun bidaha:)elvis32msn adreslerini açık vermeyin arkadaşlar, özel mesaj denen bir şey var, aklınızda olsun.Haklısın elvis 32.Lütfen Msn adreslerinizi veya bu vb. adres alışverişinizi pm(özel msj) atarak belirtiniz.@karabela;
verdiğin linkteki resimli anlatımda en sonda:
"Daha sonra kullanıcı çevrimdışı olduğu zaman sizi sesle uyaracaktır." yazıyor yani bu nedemek? listede herhangi bir kişi online iken offline olduğunda uyarı vermesi demek..ayrıca orda olmayan kısmı da sen burda tamamlamışsın:
karabelalinketeki kapattıya ayrıca açtı da ekleyin hem açtıgında hem kappatıgında görebilirsiniz, ayrıca her kişi çin ayrı ayrı yapmanız lazım..bu söylediğin ise sadece birisi çevrim içi olduğunda uyarı veren bir sistemdir.
yani önemli olan biri çevrim dışı olduğunda veya cevrimiçi olduğunda uyarı almak değil çevrim dışı oturum açtığında anlamaktıryani diyeceğim bu ve buna benzer yöntemler her türlü sitede var sebep sitelere aramalar sonucu ulaşılsın tıklansın hiti artsın.
evet bncdede doğru bu yöntemler hiç birişe yaramıyor ben denedm olmadı :(
ya bende oluyor, ses çalıyor bakıorun o sesi atadığım kişi online deil çevrim dışı girmiş, napıon lan çevrim dışı kerata seni diyebiliyorusn. yani amaç anlamak..
yaw bırak nasıl oluyo kardesim denedim olmuyor bunun olması için adamın çevrimiçi açıp çevrimdışı gözükmesi lasım...
bazen online girdiklerinden haberleri olmuyor ve girer girmez çevrim dışı yapıyorlar:) sende uyarıyı alıp kişilere bakınca giren kişiyi çevrim dışı görüyor olabilirsin karabela.
keylogyaw bırak nasıl oluyo kardesim denedim olmuyor bunun olması için adamın çevrimiçi açıp çevrimdışı gözükmesi lasım...çevrimdışı açınca atatgın plus ile ses çalar cevrim içi girmesine gerek yok bir çok sitede de anlatılmakta plus live ile nasıl yapıldıgı googleda bakın yapamadıysanız biyeri atlıyorsunuzdur....
hyyr atladığımız bir yer yok herşey doğru ama göstermiyor işte :)
ya nasıl olur bi cevrim içi olan arkadaşına oturum açtıyı yap seste ekle sonra ona deki sen şimdi çık cevrimdışı gir bak nası çalcak o ses!!!
koskoca forumda senden başka yapan yok heralde karabela.
hep sen yazıyorsun sen idda ediyorsun.
bi söylesene pluss ın ve msn nin hangi sürümünü kullanıyorsun
stuffplug eklentisi de yüklü mü bunu da söyle
tam olarak söyle çünkü bende aynılarını yükleyeceğim tekrar deneyecm
yada en iyisi kullandığın programları içlerinde crack yoksa rapide gönder linklerini de burdan ver bakem
ben denedm valla baktım bu stuffplug proğramnı varlığını bile hisstmedm hiç bir şey olmadı bu proğram ne işe yarıyor onuda anlmaadım aama neyseeeee