CeZa - Açık Ara Bul Kon '2009
ben video eklemek istediğim zaman adobe flash playerı güncelleyin yazıyo...güncel ama deilse bile bu videoları nasıl izliyorum...hayret walla :S
Bu şarkıya birde klip geliyor. Gayet değişik bir klip olacağı kesin. Güzel bir parça olmuş.klip haberi aşağıdaki videoda:
Evet, klip haberini FaceBook 'da Tarık Gamert 'in ( Dr. Fuchs ) profilinde izlemiştim. CeZa 'ya klipte; Killa Hakan, Dr. Fuchs, Fuat Ergin, Ayben gibi ünlü isimler eşlik edicek. Cidden Türkçe Rap 'e yakışır sağlam bir parça olmuş.
* Video ve Bilgilendirmen İçin Teşekkürler...
Fanta gençlik festivaline katılan arkadaşlarımız varsa buraya videolarını koysunlar ben gidemeyeceğim. çünkü Denizlinin yakınından bile geçmiyor. Gitmiş kadar oluruz. :)
Teşekkürler haberimiz oldu.
ceza alır mikrofonu ve herkes susar, burada bahsedilen eşşek kim çözen var mı klipteki hasta bakıcılardan biride sanırım killa
Hahah Evet Killa Hakan. Nasıl bir tip verdilerse adam kendinden geçmiş. Zaten 2. videoda Klip Çekiminin videosunda yardımcı olan sanatçı 'ların ismi geçmekte.bence bu diss cezanın eversti artık ceza yı kimse yıkamaz "açık ara" rapinin miladı bu parça heleede killa ile oluşturacakları voltran hepsini eziceknot : killanın kendinden geçmesine gerek yok zaten kafası "duman" zaten her daim 36 boys
Son Düzenleme: ECHELON_ ~ 22 Temmuz 2009 19:01
bence bu diss cezanın eversti artık ceza yı kimse yıkamaz "açık ara" rapinin miladı bu parça heleede killa ile oluşturacakları voltran hepsini ezicekBomba Plak gibi sağlam olur inşallah. Özellikle DELİGHT tam bir bombaydı. Yeaa evet Kreuzberg City 36 Boys !not : killanın kendinden geçmesine gerek yok zaten kafası "duman" zaten her daim 36