Arkadaşlar win server 2003 kurulu bilgisayarda bir active directory kurdum, ardından child etki alanı kurmak için yeniden dcpromo ile active directory sihirbazını çalıştırdım ama yaptığım işlem active drectory i kaldırmaya çalışıyor. Aslında bu işlemle alternatiflerin gelmesi ve child domain kurulum seçeneğinin çıkması gerekiyordu. Yani active directory kurulu bir bilgisayar child domain yüklemeye çalışıyorum ama bu yaptığım işlemle active drectory kaldırılmaya çalışılıyor. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
child etki alanı oluşturma problemi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Son Düzenleme: emir_ ~ 13 Nisan 2009 22:59
OP Taze Üye
3 mesaj
adı var aslında etki alanının pazarlama.com genel katakogla ilgili bir uyarı verdi, şimdi ad kaldırdım, tekrar yükleyeceğim, umarım bu sefer olur.
Yeni Üye
23 mesaj
Benim anlamadığım Child Domain yapısını aynı server üzerine mi kurmaya çalışıyorsun?
southbridgeBenim anlamadığım Child Domain yapısını aynı server üzerine mi kurmaya çalışıyorsun?yapmak istediği ad ye cd leri tanıtmak ama shirbazda bir sorun oluşuyor sanırım.
OP Taze Üye
3 mesaj
Evet chil domain i aynı etki alanında oluşturmayı deniyorum, bir kaç tane hata uyarı mesajını printscreenledim, bunu muhakkak çözmem gerekiyor :( , inşallah yardımlarınızla çözeceğim. Ya herşeyden geçtim sunucuya bir bilgisayaraı dahi dahil edemiyorum.Bütün ayarları yaptım ama olmuyor.