Yaklaşık 10 gündür chip internet sayfası ...diğer sitelere göre çok yavaş açılıyor...
Bu benim yaşadığım bir sorun mu ???Yoksa genelde farkediliyor mu ????
Yaklaşık 10 gündür chip internet sayfası ...diğer sitelere göre çok yavaş açılıyor...
Bu benim yaşadığım bir sorun mu ???Yoksa genelde farkediliyor mu ????
Galiba genel bir sorun bended oluyor ve bazı arakadşlardada bu sorun var!
Haklısınız bende de olan bir durum site içerisinde yoğun resim görüntülü obje kullanımından olabilir...
bendede oluyor bu sorun, site bazen yavaş acılıyor bazen bekle bekle acılmıyor ve yenile diyince geliyor. umarım kısa zamanda düzeltilir...
elaziglibendede oluyor bu sorun, site bazen yavaş acılıyor bazen bekle bekle acılmıyor ve yenile diyince geliyor. umarım kısa zamanda düzeltilir...Klavyene sağlık....Aynen yazdığın gibi...Baktım pek değinen olmamış...Yani bir ''feedback'' yapayım ...dedim.Belki ''enjektörleri'' filan temizlemek lazımdır ..!!!!
o bakışlara site mi dayanır. chip serverini bile hipnoz ettin, respons veremez oldu. breh breh breh...
selimhunYaklaşık 10 gündür chip internet sayfası ...diğer sitelere göre çok yavaş açılıyor...Bu benim yaşadığım bir sorun mu ???Yoksa genelde farkediliyor mu ????
Yakın bir zamanda server reboot yapılmıştı sanırım. (En azından Selçuk İslamoğlu'na attığım maile otomatik cevap olarak o geldi)