Ben CHIP in 10. yılı dolayısıyla düzenlediği çekilişe katılmıştım.Ama 11 Nisan da Halka ve Olaylara Tercüman gazetesini almayı unutmuşum.Kazanıp kazanmadığımı nasıl öğrenebilirim?
CHIP 10. Yıl
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Selçuk İslamoğluForumumuzdaki Duyurular bölümünde gerekli linkler bulunmaktadır.Biraz araştırsan bu konuyu açmaya hiç ihtiyaç duymazdın. Neredeyse 10 taneb aşlık açılmış bu çekilişle ilgili, yazık yani.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj
Yazık gerçekten..
Şu an yaptığım da dahil mesela: Gereksiz mesaja hayır..!!
OP Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
artık bu konuyu kapasak diyorm
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Sen de devam ettirme..!!
En azından bu mesajımdan sonra..!!
Sen istersen yazıcan, başkası, mesela tuncab yazınca ne ala..
Hayret bir şey ya..Yeter ya..
Banlandı
1,148 mesaj
boş bir tartışma elvis32 kardeşe bir ara bende karşı çıktım ama bu tamamen yanılgıydı...
ona içeriği boş diyenler kendi mesajlarına baksın...
saygılar...
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Ben isteyen istediğini istediği yere yazsın diyorum artık..
Karışmasın şuna buna..
Madem kendisine karışılsın istemiyor..
Banlandı
1,148 mesaj
evet bunda doğrusun kimse kimseye ne yazacağı nı öğretmeye kalkmasın...
saygılar...
CU_GS7Sen de devam ettirme..!!benle ilgili birşey yazma artık, canımı sıkma! İşin gücün yok mu senin benle uğraşmak dışında ya? Kesinliklke yazdığın hiçbir şeye cevap vermeyeceğim bundan sonra, senin niyetin belli zaten, yok yere tartışma çıkarıp bolca mesaj atmak, yazık ne diyeyim.
En azından bu mesajımdan sonra..!!Sen istersen yazıcan, başkası, mesela tuncab yazınca ne ala..
Hayret bir şey ya..Yeter ya..
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
elvis32benle ilgili birşey yazma artık, canımı sıkma! İşin gücün yok mu senin benle uğraşmak dışında ya?yazık ne diyeyim.ŞŞŞŞŞ!! Sana YazıK..!!elvis32konu zaten kapalı, sen yazma başka ihsan istemez!Bu konuda bu mesajı yazmasan,bu konuya hiç bir şey yazmamış olacaktım..!!
Hala daha haklı çıkmaya çalışıyosun..Başka işin yok mu takılıyorsun..
İnsanlara bana karışmayın diyip sen başkalarına karışıyorsun..
Başka isteğin..!!elvis32Kesinliklke yazdığın hiçbir şeye cevap vermeyeceğim bundanO günleri görebilsek binlerce kez şükür..
Yazmıyorum deyip uzatmalarını biliyoruz..