Arkadaşlar Chip Eylül sayısında Messenger Discovery Live programında virüs var. İşte kanıtı:
[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=528&i=virstj8.png]
Evet korkulacak birşey yok.
Ufak bi yanılma
Arkadaşlar Chip Eylül sayısında Messenger Discovery Live programında virüs var. İşte kanıtı:
[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=528&i=virstj8.png]
Evet korkulacak birşey yok.
Ufak bi yanılma
Merhaba,
Kötü niyetli olarak çamur atmak için böyle bir mesaj yazmadığınıza eminim. Ama keşke önce biraz araştırıp sonra sorununuzu dile getirseydiniz. Bu şekilde "arkadaşlar bu yazılım virüs uyarı veriyor ama aslında bu hatalı bir uyarı dikkate almayın" diye çok daha yararlı bir uyarı yapabilirdiniz.
Ama ne yazıkki genelde halkımız bir açık bulmaya çok meraklı olduğu için eline fırsat geçince gözü dönüp araştırmayı unutuyor. Yine de dediğim gibi sizin iyi niyetle arkadaşları uyarmak için heyecandan araştırmayı unutup böyle bir mesaj attığınızı düşünüyorum.
O yüzden hemen düzeltmek istedim. Bahsettiğiniz uyarı hatalı bir uyarıdır. Yazılımda virüs yoktur. Anti-virus firması bu hatalarını düzeltmek için aşağıdaki web sayfasında düzeltme yayınlamıştır.
Lütfen virüs uyarısını dikkate almayın. İlginiz için teşekkürler.
Mahmut KarslıoğluMerhaba,Merhaba :
Kötü niyetli olarak çamur atmak için böyle bir mesaj yazmadığınıza eminim. Ama keşke önce biraz araştırıp sonra sorununuzu dile getirseydiniz. Bu şekilde "arkadaşlar bu yazılım virüs uyarı veriyor ama aslında bu hatalı bir uyarı dikkate almayın" diye çok daha yararlı bir uyarı yapabilirdiniz.Ama ne yazıkki genelde halkımız bir açık bulmaya çok meraklı olduğu için eline fırsat geçince gözü dönüp araştırmayı unutuyor. Yine de dediğim gibi sizin iyi niyetle arkadaşları uyarmak için heyecandan araştırmayı unutup böyle bir mesaj attığınızı düşünüyorum.
O yüzden hemen düzeltmek istedim. Bahsettiğiniz uyarı hatalı bir uyarıdır. Yazılımda virüs yoktur. Anti-virus firması bu hatalarını düzeltmek için aşağıdaki web sayfasında düzeltme yayınlamıştır.
Lütfen virüs uyarısını dikkate almayın. İlginiz için teşekkürler.
Afedersiniz; tabii ki de çamur atmak için böyle bir msj yazmadım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Ama ne yazıkki araştırmamışım, haklısınız.
arkadaşlar bugün aldığım dvd ( geçen ay aldığım dvd için de aynısı geçerli)yi pc ye taktığımda otomatik olarak çalışmıyor ve index diye bir kutu açılıyor.içinde değişik kodlar var.ne yapmam lazım? dvd yi otomatik olarak çalıştırmam için?
yanıtlarsanız memnun olurum...