arkadslar malum ramazan bayramından sonra ankara bulusmamız olcak.ankara bulusmasına gelecek uyeler buraya veya bana msj atsın ısımlerını sımdıden toparlayalım ve koray abimle ortak bı karara varalım.ben ankara bulusması ıcın armada nın onunun uygun gordum sızlerde fıkırlerınızı soyleyebılırsınız
chip ankara uyeleri(bulusmaya hazırlık)
- 1
- 2
keşke izmir buluşması da olsa
kızılayda olur ama kızılayda hep cafe bar var.uygun olurmu bılmem.toxic sen konusma olm.ızmır bulusması deyp durdun sonra gelmedın.msn den de slmı sabahı kestın
Ankara'nın uçan kuşuna kurban olunur ama ne yasık ki izmirdeyiz katılmak isterim
ankaralısın haralde barut .ankara sevgisi baya fazla sende.bırak ızmırı gel ankaraya yerles
Vallahi niyetimde yok değil ama malum iş güç ciddi ciddi düşünüyorum
Zaten daha önce Ankaradaydım (doğma büyüme 25 senecik)
sen hele bı ankaraya gel gor sonra ızmıre gıtmek bıle ıstemıcen
Armada'nın önü biraz uzak değilmi,hani Kızılay filan daha merkezi.
Hem Armada'nın önünde buluştuk,sonra ne yapacağız?
vatan bilgisayr fln var .sinema fln die dusundum.ama kararı bırlıkte alcaz.sızde soleyın nerede buluscagmızı neler yapacagmızı .kızılayda olur
€v€t etkinlik programı belli mi ne gibi aktiviteler yapılacak paylaşalım lütfen bence Kızılay Güvenpark tam yeridir şahsi düşüncem
sinema kafe bilmiorm.bulussak yapacak sey bulunur.sap gıbı durmayız zaten
ankarada dogmak onemlı deglkı arkadsm zaten.ankarada dogup buyumek onemlı.istanbula izmire marmarıse balıkesire...her yere gıdıp kaldım ama ankaraya bı baska.
Ankaralılar alınmasın, küçük bir anektot aktarayım.
Yahya Kemal'e sormuşlar, "Üstat, Ankara'nın nesini seversiniz?" diye. "İstanbul'a dönüşünü." demiş büyük şair. :)
:) Konuya gereksiz mesaj gibi olucak ama...
Hergeçengün kötüye giden bir şehir benim için Ankara.Heryere bir üst geçit yapmayla,oraya buraya dandik yapay şelale koymayla güzel şehir olunmuyorki.Olunsa zaten Dünyada 1 numaraydık şuan.Özellikle şu sıralar meşrutiyet caddesindeki durakların orda yapılan ve ısrarla devam edip işkenceye dönüşen tadilat nedir? Oldumu hiç Ankara'nın göbeğinde o işkence.Daha neler varda uzatmak istemiyorum.Çok dertlendim şimdi ama
Hergeçengün kötüye giden bir şehir benim için Ankara.Heryere bir üst geçit yapmayla,oraya buraya dandik yapay şelale koymayla güzel şehir olunmuyorki.Olunsa zaten Dünyada 1 numaraydık şuan.Özellikle şu sıralar meşrutiyet caddesindeki durakların orda yapılan ve ısrarla devam edip işkenceye dönüşen tadilat nedir? Oldumu hiç Ankara'nın göbeğinde o işkence.Daha neler varda uzatmak istemiyorum.Çok dertlendim şimdi ama
Tarihi kesin olarak belirlerseniz daha açık olur bence
Atıyorum Mesela 26 Eylül gibi......
zaten 26 veya 27 eylulde olcak.bayramdan sonrakı ılk hafta sonu
- 1
- 2