sitenin yenı arayüzünü beğendiniz mi ?
ilk açtıgımda berbat demiştim ama gerçektende güzelmiş. profili düzenle deki tarih hatası giderilmiş tema vs eklenmiş. gayet güzel.
ben beğendim sadece,
1-resim yükleme gerçekleşmiyor(her yolu denedim)
Aşağıdaki resimleri manuel kodladım.
2-konu seçenekleri şıkları reklam altında kaldığı için görülmüyor.
Edit:İzmirlifare konu başlığını değiştir.Rezalet olan bir şey yok.En beğendiğim forum çok hızlanmışı.
Eski tasarıma nazaran çok çok iyi,eskiyle karşılaştırınca,ufak tefek eksiklikler olucaktır illaki ama giderilmicek eksikliklerde değil yakın zamanda düzeltilir sanırım.
Ben chrome kullanıyorum.. Adblock eklentisini indirmiştim.. Şu an hiç bir reklam konu seçeneklerine girmeme engel olamıyor.
Chip online a format atılmış ve tertemiz olmuş :D
Tabiiki bazı sürücüler yüklenilmemiş. Eksiklerin giderilmesi için çalışmalar yapılıyordur sanırım.
Şahsen epey zaman oldu. Bu değişikliğe ihtiyaç vardı. Sitenin açık renklerde olması bence yazıların ve resimlerin algısında daha kolaylık getirdi.
Sadece yorum yazdıktan sonra yorumu gönderememe gibi bir sorun yaşıyorum. Hiç uyarı alamıyorum gittiğine dair. Sanırım bu konuda bir sıkıntı var. Çünkü ben facebook kullanmıyorum ve burada ki hesabımdan yorumlarıma devam ediyorum. Ayrıca yorumlarda önceliğin biz kayıtlı site kullanıcılarında olması da güzel bir ince düşünce.
Biraz zaman gerekiyor ek düzenlemeler için. Şu ana kadar gördüğüm en ziyaretçi odaklı çalışan ve yayın yapan sitedir burası. Bu konuda ki tutumları çok hoşuma gidiyor.
Teşekkürler Chip Online Ekibi.
Site harika olmuş bu aralar pek giremiyorum ama eksikler giderilince daha hoş olacaktır sizlerde alışınca yeni tasarıma seveceksiniz sevmezsenizde o sizin zevkiniz
hersey guzel hosda yaf su ustekı aktıf konuların kaldırılması kotu olmus oraya çok alısmıstım eksıklık hıssedıyorum sımdı:d