chip dergisinin vermiş olduğu cd içeriğindeki proğramlarla boğuşmaktan sıkıldım. Tamam acemi olabiliriz ama bu kadar da değil. Beyler Ashampoo WinOptimizer i kurmak istiyorum ancak key istiyor ve sitesine bağlanıyor üye olmam için ama sitede üyelik formunu bulamıyorum. Aynı durum Ashampoo Burning Stidio 2007 için de geçerli. ve yine SUPER v2006 Video Dönüştürücü için Türkçe demişler ancak Dil seçeneklerini proğramda göremiyorum İnğilizce kurdu.
chip cd proğramları
ashampoo winoptimizer i ben de kullanıyorum.chip dergisinde zaten nasıl aktivasyon yapılacağı anlatılıyor,baka baka yaparak ben hallettim ve kullanıyorum.epey zahmetli iş olduğu zaten ayrıntıda belirtiliyor.
birde konu nu doğru başlıkta açmanda fayda var.
BOOMFUNKMCS
Gercekten zor bee bende denedim ilk yapmayi yapamayinca goole yardima yetiisiyo valla
aktivasyon yapmana gerek yok serialini bul Kullan kullanabildigin kadar sonra
Googlede arat veya bildigin site varsa temin edebilirsin
Actiginda ashampooyu orda enter key yaziyo bul yapistir kullannnnn[:o)]
Serial vermek yasak
Ashampoo yu bende kullanıyorum tam sürüm,defrag ı ayrı bir yararlı/güzel,yanlız arkadaşlara katılıyorum kurulumu biraz zahmetli,uğraştırıcı fakat CHİP dergide sunulan adımları takip edince sorun olmuyor.
not:özel mesaj atarak kurulum key ini{tam sürüm için} isteyenlere verebilirim, o zaman iş çok basitleşiyor.
yaw dowland tı versenize kardesimmm