CHIP'den acil olarak yardım bekliyorum!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
turabk1989
06-12-2006, 23:19   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

Slm CHIP çalışanları ve CHIP okurları,dün (05.12.2006 tarihinde) CHIP yılbaşı abonesi oldum.Sorun şu 17 yaşındayım ve internet üzerinden hiç havale yapmadım,akbank ile havaleyi nasıl yaparım?Havale yapmak için neler gerekli?Havaleyi ne zamana kadar yapmam gerekiyor?

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar,Şimdiden teşekkürler.

viking20
06-12-2006, 23:33   |  #2  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

banka ismi verme reklama girer,bu da forum kurallarına aykırı.
Niye net üzerinden havale yapmaya kalkıyorsun?yakınında şubesi yokmu,git oradan havaleni yap,dekontunuda cebine koy.

CHİP DERGİ abonelik sayfasına da bak.

Son Düzenleme: viking20 ~ 06 Aralık 2006 23:39
egemengiga
07-12-2006, 15:21   |  #3  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

en guzeli kredi karti. cardfinans a 6 taksit... zaten standart 49 ytl.

turabk1989
11-12-2006, 13:33   |  #4  
OP Yeni Üye
29 mesaj

Arkadaşlar sizlere eleştiri yapın demedim!Bende biliyorum gidip kredi karti ile ödeme yapmayı yada şubeden gerekli ücreti yatırmayı!

Benim ne hafta sonu nede hafta içi vaktim var!Bu nedenlede internet üzerinden yapmak istiyorum oldu mu?

Herkez sizin gibi aylak aylak dolaşmıyor yada herkezin sizin gibi boş vakti olmuyor kusura bakmayın...Yardım edecekseniz edin etmeyecekseniz etmeyin...

Son olarakda CHIP bana 2 banka adı verdi bende Akbank'ı seçtim ve reklamda yapmadım bana reklamı öğretmeyin...

Aslında siz ve sizin gibilere cevap vermek gibi bir zorunluluğum yok ama sizin gibi insanlara tahammülüm yok.Bundan sonra herşeye bilmişlik yada karşınızdakini kendiniz gibi görerek cevap yazmassınız umarum!

Son Düzenleme: turabk1989 ~ 11 Aralık 2006 13:35
CU_GS7
11-12-2006, 13:48   |  #5  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
turabk1989
Arkadaşlar sizlere eleştiri yapın demedim!Bende biliyorum gidip kredi karti ile ödeme yapmayı yada şubeden gerekli ücreti yatırmayı!
Benim ne hafta sonu nede hafta içi vaktim var!Bu nedenlede internet üzerinden yapmak istiyorum oldu mu?

Herkez sizin gibi aylak aylak dolaşmıyor yada herkezin sizin gibi boş vakti olmuyor kusura bakmayın...Yardım edecekseniz edin etmeyecekseniz etmeyin...
Son olarakda CHIP bana 2 banka adı verdi bende Akbank'ı seçtim ve reklamda yapmadım bana reklamı öğretmeyin...
Aslında siz ve sizin gibilere cevap vermek gibi bir zorunluluğum yok ama sizin gibi insanlara tahammülüm yok.Bundan sonra herşeye bilmişlik yada karşınızdakini kendiniz gibi görerek cevap yazmassınız umarum!
Evet bankaya gidip bir havale işlemi yapmak 8 saat sürüyor..:P
Eminim evden 1 saatliğine çıkacak kadar vaktin vardır..Zaten 1 kere yapıyursun..
Ya da okul çıkışı en yakın bankaya gidip yarım saatte halledersin..
Ne zamanı olmaması,ne bu meşguliyet..Olmadı; söyle annen,baban halletsin bir kereliğine madem yaşın 17..!!
Hakaret edersen zaten cevap alamazsın..Sana alternatif sunulmuş,bunda ne gibi bir yanlış var,hayret bir olay..

egemengiga
11-12-2006, 14:56   |  #6  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

havale daha fazla zaman harcamayi gerektiriyor bence. ben eger varsa kredi karti ile almani onerdim. viking20 arkadasimiz zaten gerekli link i vermis. burada cevap yazan insanlar olmasa forum olmaz zaten. elestirinin anlami icin sozluk kullanmani oneririm. aylak aylak dolasmaya gelince junior, acaba dergiyi okumaya, DVD yi incelemeye zaman bulabilecek misin? bu konu zaten kilitlenir. boyle durumlarda cevap yazmak istemiyorum ama FORUM ve ELESTIRI kelimelerinin anlamini bilmeyenler her zaman cikiyor.

theironman
11-12-2006, 15:43   |  #7  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
turabk1989

O halde seni forum dışına alalım, orada daha rahat edersin. Madem buradaki üyeleri ve cevaplarını beğenmiyorsun, zorla tutan yok seni, öyle değil mi?

O şahısların aylak aylak gezdiğini nerenden uydurdun?

Bir de bilmişlikle suçlamışsın arkadaşları da senin şu yazdıklarından sonra seni neyle itham etsek?

Yazılan cevapları beğenmeyebilirsiniz, üyeler çok farklı şeyler yazabilir, ama bu size onlara hakaret etme yetkisi tanımaz. Doğru cevap gelinceye kadar beklersin, cevabını alınca da teşekkürünü eder, çeker gidersin! Budur! Bu cevaptan sonra umarım yaptığın saçmalığın farkına varır da uzatmazsın, pek sanmıyorum ya, sen benim yazdıklarıma da bir cevap bulursun nasıl olsa...

turabk1989
11-12-2006, 20:16   |  #8  
OP Yeni Üye
29 mesaj
CU_GS7
turabk1989

Evet bankaya gidip bir havale işlemi yapmak 8 saat sürüyor..:P
Eminim evden 1 saatliğine çıkacak kadar vaktin vardır..Zaten 1 kere yapıyursun..
Ya da okul çıkışı en yakın bankaya gidip yarım saatte halledersin..
Ne zamanı olmaması,ne bu meşguliyet..Olmadı; söyle annen,baban halletsin bir kereliğine madem yaşın 17..!!
Hakaret edersen zaten cevap alamazsın..Sana alternatif sunulmuş,bunda ne gibi bir yanlış var,hayret bir olay..
Kardeşim Akşam 6'dan sonra hangi bankaya gideyim!Bana en yakın banka 2 saat uzaklıkda gidiş 2 geliş 2 saat eee e saat kaç oldu? 10 eeee ben nasıl dinlenicem?17 yaşımda olduğum hiç bir nana yapmadığım anlamına mı geliyor?Hakaret eden de yok,forum eleştiri yeri değildir,paylaşım ve yardımlaşma yeridir.Annen baban halletsin demiştin,o insanların işleri yok mu?Benim annam ve babamla beraber yaşadığımı nereden biliyorsunu?Herkezin programı sizin programınaza uymak zorunda değil!

turabk1989
11-12-2006, 20:17   |  #9  
OP Yeni Üye
29 mesaj
egemengiga
havale daha fazla zaman harcamayi gerektiriyor bence. ben eger varsa kredi karti ile almani onerdim. viking20 arkadasimiz zaten gerekli link i vermis. burada cevap yazan insanlar olmasa forum olmaz zaten. elestirinin anlami icin sozluk kullanmani oneririm. aylak aylak dolasmaya gelince junior, acaba dergiyi okumaya, DVD yi incelemeye zaman bulabilecek misin? bu konu zaten kilitlenir. boyle durumlarda cevap yazmak istemiyorum ama FORUM ve ELESTIRI kelimelerinin anlamini bilmeyenler her zaman cikiyor.
Kredi kartım olsaydı zaten havale ile uğraşmazdım,evet dergi ve dvd'yide inceleme fırsatı bulamıyorum,aldığım dergiyi ya iş yerinde okuyorum.Yada gerekli gördüğüm yerleri okuyup dergiyi daha sonra inceliyorum.Eleştiri sözcüğünün ne anlama geldiğinide senden daha iyi biliyorum.Arkadaş kalmış bana "banka şubesinden öde havale yapman şart mı?" gibi bir cümle kurmuş.Ben bilmiyormuyum banka şubesinden ödemeyi yada kredi kartı ile ödemeyi?

turabk1989
11-12-2006, 20:20   |  #10  
OP Yeni Üye
29 mesaj
elvis32
turabk1989

O halde seni forum dışına alalım, orada daha rahat edersin. Madem buradaki üyeleri ve cevaplarını beğenmiyorsun, zorla tutan yok seni, öyle değil mi?

O şahısların aylak aylak gezdiğini nerenden uydurdun?

Bir de bilmişlikle suçlamışsın arkadaşları da senin şu yazdıklarından sonra seni neyle itham etsek?

Yazılan cevapları beğenmeyebilirsiniz, üyeler çok farklı şeyler yazabilir, ama bu size onlara hakaret etme yetkisi tanımaz. Doğru cevap gelinceye kadar beklersin, cevabını alınca da teşekkürünü eder, çeker gidersin! Budur! Bu cevaptan sonra umarım yaptığın saçmalığın farkına varır da uzatmazsın, pek sanmıyorum ya, sen benim yazdıklarıma da bir cevap bulursun nasıl olsa...

Aylak aylak dolaştıklarını arkadaşın verdiği cevap dan çıkardım.Üyeler çok farklı demişsin doğru haklısın bende farklıyım ve bende onların farklı cevap verdiği gibi farklı cevap verdim.Beğenmiyorsan yardım etmek zorunda değilsin seni tutan yok forumda!

CU_GS7
11-12-2006, 23:33   |  #11  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Git len forumdan turabk1989..
Herkese de bir kalıp bulup cevap sokucak kendi çapında..
Küfür ettiriceksin sonunda..

Nasıl ödersen öde len paranı..Çok da umurumdaydı..Ne halt yersen ye..İstersen ödeyeme haciz gelsin..!!
Adamı hasta ederler..

Soul_Reaver
12-12-2006, 00:16   |  #12  
Yönetici
254 mesaj

Konu amacından saptığından ve de yapılan şikayetler üzerine kilitlenmiştir.