pcnet foruma kadının birisi aşağıdaki mesajı yazmış .chip dergisini karalıyor.ordaki arkadaşlar bu kadına itibar etmemiş ama ben bilip bilmeden yazan bu kadına sinir oldum.
Dilber T.
En baştansavmacı teknoloji dergisi
Benim oğlan Ağustos çip dergisini almış, kendisi biraaz yüksek çözünürlük meraklısıdır. Top on listesinde 17 inç monitörlerden en yüsek çözünürlüklü olanı seçti, al bunu diye tutturdu. Gittim Vatan'a, dedim Philips'in 1280x1033 dçözünürlük veren bir modeli varmış, ondan istiyorum. Genç arkadaş Muhahahaaa gibisinden bir efekt yaptı Nasıl utandığımı anlatamam, yaşlıyız ya, kör muamelesi gördüm, oysa iyi baktığımdan emindim. Koşup eve dergiyi açıp baktım, aynen dediğim gibi yazıyor. Bu sefer dergiyle gidip Muhahahaaa yaptım aynı arkadaşa. Lakin arkadaş bu sefer ağzıyla değil başka bi yeriyle daha büyük bi MUHAHAHAAA yaptı bana, 5 dakkada iki sayfa top 10 listelerinde envayi çeşit yanlış bulup gösterdi. Meğer bu güne kadar biz boşu boşuna güvenmişiz çip top on listelerine, onlara bakarak ne yanlış tercihler yapmışız. Hata yaptıklarını kabul etmeyen ekip tutup aynı sonuçları bi de sitelerine koymuş: https://www.chip.com.tr/top10.asp?tablo=17LCDmon . Yazık. umarım gittikleri yerde biraz bilenlerden iş öğrenirler de hizaya gelirler. Ya da bıraksınlar bu işi, biz PCnet okumaya devam edelim.
Not1: 150 USD ekran kartı tablosundaki bütün ekran kartları 167 USD ve üstünde. ilkokul matematiği bile yok bunlarda.
Not 2: PCnet'ten top 10 listesi istiyorum, en azından onlar doğrusunu yapar.