bırakın bunları yaw hangimiz paranın cazibesine kapılmıyoruz ki aldıkları reklamlarla 1 ytl bile yapabilirler isteseler ama niye az kazansınlar ki sonuçta bu bir ticaret ve kimse para kazanmıyacağı işi yapmaz yurt dışındaki dergileri takip ederseniz yakın bir zamanda üç beş ayda bi toplama pc ye yetecek donanım verecekler bizde cd mi versinler dvd mi onun tartışmasını yapıyoz
CHIP DERGİSİNİN FİYATI
e tabi 10 sf dergi 150 sf reklamla olurbırakın bunları yaw hangimiz paranın cazibesine kapılmıyoruz ki aldıkları reklamlarla 1 ytl bile yapabilirler isteseler ama niye az kazansınlar ki sonuçta bu bir ticaret ve kimse para kazanmıyacağı işi yapmaz yurt dışındaki dergileri takip ederseniz yakın bir zamanda üç beş ayda bi toplama pc ye yetecek donanım verecekler bizde cd mi versinler dvd mi onun tartışmasını yapı
fiyat biraz çok gibi ama şu dvd cd leri 8,5 gb olsa daha iyi olur iyi çalışmalar
elvis324,5 GB lık DVD neyine yetmiyor; üstüne 2 CD de veriyorlar hem.Boş DVD=1,2 ytl
Boş Cd(normal kalite)=30 kuruş X 2 60 kuruş1,2 + 60 kuruş =1800 ytl...bu sadece boşlarının fiyatı içine atılan tam sürüm programları,kotanızın gitceğini hesaplamıyorum bile...bakın dergiyi hiç katmadım bile...
Fiyat gayet uygun arkadaşlar..Zaten ne zaman ve hangi derginin fiyatını herkes tamam budur diyecek merak ediyoumm
arkadaşlar bu fiyatı tartışmaya ne gerek war..
ben bir öğrenciyim ve her ay Chip in yanı sıra diğer dergileri de almaya çalışıyorum ve bunu da verilen cdler için değil çünkü içerikde ihtiyacım olan programları netten bulabiliyorum zaten.. dergilerin içerikleri için alıyorum her dergide sevdiğim bölümler var ve fiyatlardan şikayet etmiyorum çünkü bir kafede oturup bişeyler içseniz zaten her seferinde bir dergi parası bırakıyoruz..onun yerine bir dergi alıp evimde içeceğimi içip dergiyi okuyarak verilen ipuçlarını ve hobi gibi bölümleri bilgisayarımda denemeyi tercih ediyorum..hem chip dergisini 3-5 yıldır arşivliyorum çünkü hiç ummadığım bir zamanda bilgisayarda karşılaşabileceğim bir sorunda başvuru kaynağım oluyor..lütfen bu dergileri almak hiç de zor değil..
saygılar..
bence 6 ytl iyi bir fiyat ancak içerik eskiden daha çoktu gibi geldi bana sizce???
bence bu fıyata bu dergı cok uygun cıft katmana da gectık saygılar...
Evet bende limitlizadelerdenim ve internette birçok faydalı program,oyun,oyun demosu buluyorum.Chip editörlerinden ricam bunları bizler için toplayıp ayrı bir DVD verse çok iyi olurdu.Çünkü bu limittten nefret ediyorum.3GB kime yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!Hele 1024 kullanıcısıysanız.
Bu tür programların bir kısmı, en azından en gereklileri zaten DVD'ler ile veriliyor.
KombatEvet bende limitlizadelerdenim ve internette birçok faydalı program,oyun,oyun demosu buluyorum.Chip editörlerinden ricam bunları bizler için toplayıp ayrı bir DVD verse çok iyi olurdu.Çünkü bu limittten nefret ediyorum.3GB kime yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!Hele 1024 kullanıcısıysanız.Eger oyun amaçlı düşünüyordan olayı o zaman kardeş dergı LEVEL'i alabılırsın.