Dergiyi elime aldığımda pakette ilk defa gözüme bu takıldı şaşırdım daha önce böyle hediye almamıştım Chip ten. neyse aldım elime daha üzerindeki düğmesini ileri ittirmemle alet dağıldı kaldı elimde içinden yaylar falan bir sürü şey çıktı, bide buna şarırdım. Herzamanki gibi Chip bizi şaşırtmaya devam ediyor
Chip Dergisinin Verdiği Scart Girişi :)
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.olabilir ya alet kusurludur ya da aldığınız yere dergi taşınırken yolda hasar görmüştür benim ki sağlam şans iş birazda
benimkide saglam görünüyor aceba ekran kartı nı bu alete baglayan bi kablo varya odu sordum dün vatanda 10tl imiş 4 ayda o kabloyu vercekmi?vercekse boşuna almayıyım yaaoo
heheh:D
seninkide şans işi benimki sağlam kargoyla geliyor:D:D:D
helios_pteraDergiyi elime aldığımda pakette ilk defa gözüme bu takıldı şaşırdım daha önce böyle hediye almamıştım Chip ten. neyse aldım elime daha üzerindeki düğmesini ileri ittirmemle alet dağıldı kaldı elimde içinden yaylar falan bir sürü şey çıktı, bide buna şarırdım. Herzamanki gibi Chip bizi şaşırtmaya devam ediyorbirader scart girişi nedir beni aydınlatır mısın. notbooklarda harici donanım için mi kullnılıyor.
bu ay chıp bu malzemeyi mi veriyor.
waybebenimkide saglam görünüyor aceba ekran kartı nı bu alete baglayan bi kablo varya odu sordum dün vatanda 10tl imiş 4 ayda o kabloyu vercekmi?vercekse boşuna almayıyım4 ayda mı veriyor bu ay mı
6.his4. aydada ekran kartı ile scart arasındaki kabloyu veriyomu demek istedim4 ayda mı veriyor bu ay mı
diyelim ki dvd player ın yok elinde bir dvd var.. bilgisayarda izlemek istemiyorsun.... işte bu sayede bilgisayarındaki görüntüyü televizyona aktarmaya ya da tam tersi... bir VHS oynatıcın var buradaki görüntüyü bilgisayara aktaracan ama nasıl? işte öyle birşeylere yarıyor bu alet...
tabii ekran kartının s video çıkışı olması lazım. yada bildgisayarında tv kartı var ise ayrıca s video kablosu da.... 2006 da da şarjlı pil almıştık. oluyor bu tür şeyler..