Programları her zaman kendi sitesinden indiririm. chip'in sitesi olduğundan download.chip.eu ya da bakmaya başladım. maalesef sonuç hayal kırıklığı. önce sitenin kendisi kullanışlı değil. ikincisi programlar hep eski sürüm. hatta /tr/'de ki programlar daha da eski. üçüncüsü bakalım şu torrentle indirmeye dedik. inmedi(yarım kalma da değil hiç başlamadı bile. dördüncüsü ise bazı programlar yanlış kategorilerde. daha gider bu...
bir de madem her ülke altında ayrı link var. tr den indirdiğimiz bir programın Türkçe sürümü olmasına rağmen neden ingilizcesi iniyor. Ör: acrobat reader.
bir de geçen dikkatimi çekti. programın güncel sürümü 0.48
chip sürümü 0.46 türkçe sürümü ise 1.xx iyi maşallah dedim.
daha çok şey var...
herhalde chip.com.tr nin bir alakası yok
ama foruma genel konu açılınca yazdık.
CHIP download neden güncellenmiyor?
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Haklısın. Beta zamanında test etmiştim ilk kez CHIP Download'u. O zamanlar fazlasıyla umutluydum. Ama şu anda çok da iyi durumda değil bence de.
CHIP Download okuyucular güncellesin diye açılmış bir alan. Malesef Macarlar, Polonyalılar, Almanlar ve İngilizler bizden daha hevesliymiş bu konuda, onlardaki okurlar daha istekli programlarını yayınlamaya ve kendi arşivlerini oluşturmaya.
Selçuk İslamoğluCHIP Download okuyucular güncellesin diye açılmış bir alan. Malesef Macarlar, Polonyalılar, Almanlar ve İngilizler bizden daha hevesliymiş bu konuda, onlardaki okurlar daha istekli programlarını yayınlamaya ve kendi arşivlerini oluşturmaya.Evet zaten Bakıldığında güncellemeleri kayıtlı kullanıcılar yapıyor.Biz Türkler yine Sınıfta kaldık.
Selçuk İslamoğluCHIP Download okuyucular güncellesin diye açılmış bir alan.Ona değinmeyi unuttum. Biraz siteyi suçladım gibi oldu sanki.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 23 Nisan 2009 16:13
en çok ikinci uzman sayısı bizde.. Türkçe de ki uzman 59 ken çoğunun ki 10 ile 30 arası değişiyor..
_Neo_.Biz Türkler yine Sınıfta kaldık.
AdRaMiTial bendende o kadar...Biz Türkler Ne yazıkki Karşılığı olmayan işleri yaparken pek hevesli yapmıyoruz...
Ya yarım yamalak oluyor yada hiç ilgisiz sonuclara maruz kalabiliyoruz.
Bakın oraya bir ödüllendirme sistemi getirilsin (= Şu kadar upload yapana şu kadar kontür hediye diye..
En aktif download sitesinden daha aktif ve güncel oluyormu,olmuyormu...