Arkadaşlar Chip dergisinin Eylül ayında verdiği Çizgi Tagem'in hazırlamış olduğu eğitimler bilgisayarımın işlemcisini çok yoruyor hatta cpu sıcaklığının 70'i bulduğu oldu.Adobe Reader 9 kullanıyorum.Bu eğitim videoları işlemciyi neden bu kadar kullanıyor olabilir?Bu videoları mp4 formatına çeviremez miyiz?Daha önce böyle sorun yaşayıp çözmüş arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Chip Eğitim Videoları
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hangi videoları verdi bilmiyorum ama Çizgi Tagem'in sitesinde var.
E-Kampüs bölümünde CompTiA+ sertifikası altında veriyorlar. Sorunsuz oynatıyor.
Office 2007 ise değil. Ama yinede girip izlemeni öneririm.
1- Ücretsiz.
2- Video değil tam olarak sesli & görsel anlatım. İndirmeden online izliyorsun Adobe Presenter ile.
Bilgisayar hakkında bilmediğin ama lazım olacak bilgiler var. CompTiA+ Bilgisayar teknisyenliği sertifikası bile alabilirsin ücretsiz ve internetten.
Bilgisayar teknisyeninin alanına giren herşey var neredeyse. Tabii sadece bilgisayar başından o kadar geniş bilgiyi temelli öğrenemeyebilirsin ama açıklayıcı bilgiler çok.
Siteye üye ol ve İnternet Explorer ile izle.
Daha başlamadım izlemeye ama başladığımda aralıksız sonunu getirmeyi düşünüyorum yani uygun zamanı bekliyorum :)
Office 2007 ise değil. Ama yinede girip izlemeni öneririm.İşte Adobe Presenterla açtığımda işlemciyi çok yoruyor.Zaten Chip DVD'lerine sahibim ama izlerken çok işlemci kullanıyor, adobe reader 9 kullanıyorum.
1- Ücretsiz.
2- Video değil tam olarak sesli & görsel anlatım. İndirmeden online izliyorsun Adobe Presenter ile.Bilgisayar hakkında bilmediğin ama lazım olacak bilgiler var. CompTiA+ Bilgisayar teknisyenliği sertifikası bile alabilirsin ücretsiz ve internetten.
Bilgisayar teknisyeninin alanına giren herşey var neredeyse. Tabii sadece bilgisayar başından o kadar geniş bilgiyi temelli öğrenemeyebilirsin ama açıklayıcı bilgiler çok.
Siteye üye ol ve İnternet Explorer ile izle.Daha başlamadım izlemeye ama başladığımda aralıksız sonunu getirmeyi düşünüyorum yani uygun zamanı bekliyorum :)