***Chip forum : yardimlasma berbat !!!!!!!!!!!!***

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
kralex1907
07-03-2010, 16:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

BENIM GIBI DURUMDA OLAN ARKADASLAR BURAYA GELIN VE ISTEKLERINIZI SOYLEYIN ELBETTE KI GONULLU BIRISI CIKAR KARSIMIZA !!!!!!!!!!

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

NERDE KALDI O ESKI GUNLER ARTIK HERKES KENDI MENFAATINI DUSUNUYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piRe_
07-03-2010, 16:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj

Pardon! Hangi sorununuza yanıt alamadınız?

Bu ifadeleri hangi sıfatla yazdığınızı bilmek isterdim doğrusu. 2 günlük üye sıfatıyla mı yoksa bizlerin bilmediği eski bir üye adınız daha varmı? Varsa nedir? Yoksa eleştirmek gibi bir lükse sahip olamazsınız. Öyle ya, cephede kimin olduğunu bilmek hakkımız. Herkes eteğindeki taşları dökecekse önce kim olduğunuzu belirtmelisiniz. Aksi halde susun! Ben yıllardır buradayım ve tek üye adım var. Dolayısıyla ben eleştirebilirim ama siz ASLA!

Phoenix_
07-03-2010, 17:00   |  #3  
Yıllanmış Üye
895 mesaj

Öncelikle başlığın ne öyle **** işaretleriyle dolu.Dikkat çekmemiş zaten :))

Büyük harfle yazma bu arada.

Tamam ben de alamıyorum yardım ama en azından uygun şekilde söylüyoruz senin gibi çığırtmıyoruz :))

Turkish Developer
07-03-2010, 17:18   |  #4  
Turkish Developer avatarı
Yıllanmış Üye
671 mesaj

Merhaba Sn. kralex1907,,

Yeni üye olduğunuzu düşünürsek : Henüz 2 günlük üyesiniz ,ve bir çok alanı bir çok paylaşımı ve yardımlaşmayı idrak etmeniz için kısa bir müddettir. Aksini iddia edeceğinizi tahmin ediyoruz,o ayrı.Keşke böyle bir mesaj'ile konunuz kapatılmış olmasaydı.

Eğer eski bir üyeyseniz: Hangi paylaşımda , hangi kullanıcı adınızla probleminize (crack-serial-key vs.hariç) yardımcı olunmadığınızı belirtebilirdiniz. Çünkü ; Forum'da kişilere göre yardımlaşma ve paylaşım söz konusu değil, üyeler arası ayırım da yapılmamaktadır.

Konusu hakkında muhakkak size yardımcı olunacaktı,bundan emin olabilirsiniz.

'' BENIM GIBI DURUMDA OLAN ARKADASLAR BURAYA GELIN VE ISTEKLERINIZI SOYLEYIN '' Kendiniz gibi arkadaşlarınızın olması için, sebepleri olması gerekir.Kaldıki sizin isteğiniz yok sadece siteminiz var, ne yazıkki böyle üyelerde Chip Online Forum'da bulunduklarını sanmıyoruz.

Forum'da kurallar açık ve nettir. Forumda paylaşımda veya diğer konularda kesinlikle zorlama vs. yoktur.
Bilinmeyen isteklerinizin karşılanacağı konusunda ,sorunlarınızı çözecek başka forumları kullanabilirsiniz.

Konu Kapatılmıştır.