Çoğu bilgisayar kullanıcısı, bilgisayarını geliştirmek ister. Bunun en ucuz yolu Chip gibi dergileri almak. Dergideki programlarla ve yazılarla hem kendilerini hem de bilgisayarlarını geliştirebilirler.
Ama şöyle bir konu var. Chip her ay bir sürü donanım inceliyor. Ve bunlar tahminimce firmalardan deneme amaçlı ücretsiz olarak veriliyor. Eğer Chip bunları inceledikten sonra geri göndermiyorsa, bunlar kalıyor olacaktır.
Benim önerim: Chip bu ayki veye gelecek sayılarda şöyle bir kampanya başlatsın. Her dergide bir çekiliş kodu olsun. Ne kadar dergi alırsan o kadar şansın artar, gibi bir sloganla ''Herhangi bir donanım'' hediye olarak verlisin. Bu kodu cep telefonundan ad,soyad,adres gibi bilgilerle gönderelim. Hediyeler dağıtılsın. Çok güzel olur.
Chip Hediye Verse...
Sanmam.Onlar test etmeleri amaçlı sunmaktadır.Dağıtımını yapın diye değil.Fakat üreticilerle anlaşırlarsa olabilir.Gerçi verdikleri yazılım hediyeleride fena değil.Ama dediğin gibi çekilişle vs. arada donanım hediye etmek daha çekici olabilir.
Dergi okurlarınada olabilir, site okurlarınada, hatta forum kullanıcılarınada neden olmasın.
Sevgili Selçuk Bey duyun bizi.
süper bi fikir ama şöyle bi şeyde vvar bundan aylar önce win 7 beta orjinal cd kazanmıştım hala gelmedi : ))
ewt chip dergisi okuru olarak 3 senedir takip etmekteyim valla süper olur
en iyi eğitimi veren yine chip dergisi ve çok güzel eğitimler veriyr ve çok güzel eğitim videoları vermeye başladılar hele grafik programları ile başladılar inşallah devamı gelir diyorum
bu arada chip dergisine burda başarılar diiyorum inşallah devmaı gelir
dergilere gönderilen donanımlar faturalarıyla birlikte gönderilir. ve chip onları teslim etmezse fiyatını ödemek zorunda kalır. derler...
Aboww bilgisayarımamı girdiniz yoksa.
Bannerları görmeyenlere yok... Değirmenin suyu nereden...
Hani atalarımız demişler ya eğri oturup doğru konuşalım. Ve demişler ya yiğidi öldür ama hakkınıda ver.
Evet haklısınız bannerları engelliyor olabilirim. Ancak siteye bannerları engellemeyen hatta tıklayan birçok üye kazandırdığımı, az yada çok sitenin trafik akışınının artmasını sağlayarak siteye katkıda bulunduğumu, bu şekilde sitenin dahada ön plana çıkarak sizlere başarı ve kolaylıklar sağladığını düşünüyorum. Üstelik çok fazla olmasada chip oline forumun bugünlere gelmesinde çok büyük katkıları bulunan arkadaşların olduğunu biliyorum. Ne bileyim ilk aklıma gelenler Borga-x, Ahmet79, Kyle, Me@, Adramiti, ugur.uk, saint, batıkan, sefa, süleyman vs. Bence bugünkü chip online forum bu arkadaşlar ve onlar gibi arkadaşların yaptıkları katkılarla biryerlere gelmiştir. Bunlarla seviyeli, ciddi, sorunların çözümlenebildiği, insanların doğru yönlendirildiği, doğru bilgiler bulabildiği bir yer olmuştur. Yanlış anlaşılmasın bir beklenti içerisinde değilim, arkadaşlarında olduğunu zannetmiyorum. Zaten belli bir bilgi seviyesi olupta burda bulunan arkadaşların chip online den ziyade insanlarımıza yardım için burda olduklarını zannediyorum. Kimse burda maaşlı memur değil elbette az yada çok keyfiyet beğendiğimiz, beğenmediğimiz, beğendiğiniz, beğenmediğiniz yönler olacaktır. Fakat bunlar yorganda pire olmalı, pire için yorgan yakılmamalı. Takdir edilmesek bile hani forumlarda klişedir emeğe saygı olmalı.
Saygılarımla.
ya hakkaten bannerleri engellediğimizi nerden biliyorsunuz açıkcası takdir ettim
chıp gözümde bir kat daha arttı
ya hakkaten bannerleri engellediğimizi nerden biliyorsunuz açıkcası takdir ettimOrası latife.
chıp gözümde bir kat daha arttıİşin aslı geçen haftalarda şu tüm forumlar hızlı geçiş vs. olan kısmın üst tarafında bir firmaya ait reklam vardı ve sanırım bir hatadan veya reklamın kendisinden olacak sayfanın o kısmından sorun çıkartıyor linkler douyor tıklanmıyordu vs. Sorunla ilgili arkadaşlar konu açmışlar ve sorundan bahsetmişler bende cevap yazarak sorunun nasıl önüne geçebiecekleri (bannerları nasıl engelleyebilecekleri) (daha önceleri chip online makalelerinden öğrendiğim) bilgilerden paylaşmıştım. Tabi hoş görülmemiş olacak ki cevabım hemencik silinmişti. Ve çok çok hoş görülmemiş olacak ki hala iğnelemeler yapılmakta.
Yani engelleme meselesi ordan gelmekte.
Orası latife.anlaşıldı o konuyu hatırlıyorum ttnet reklamı ile ilgiliydiİşin aslı geçen haftalarda şu tüm forumlar hızlı geçiş vs. olan kısmın üst tarafında bir firmaya ait reklam vardı ve sanırım bir hatadan veya reklamın kendisinden olacak sayfanın o kısmından sorun çıkartıyor linkler douyor tıklanmıyordu vs. Sorunla ilgili arkadaşlar konu açmışlar ve sorundan bahsetmişler bende cevap yazarak sorunun nasıl önüne geçebiecekleri (bannerları nasıl engelleyebilecekleri) (daha önceleri chip online makalelerinden öğrendiğim) bilgilerden paylaşmıştım. Tabi hoş görülmemiş olacak ki cevabım hemencik silinmişti. Ve çok çok hoş görülmemiş olacak ki hala iğnelemeler yapılmakta.
Yani engelleme meselesi ordan gelmekte.
Hakikaten, ne oldu o "Donanım Bilginiz Size Kazandıracak" meselesi?