özel sayıyı aldım içinde gercekten 1003 tane yazılım var ama
en az 600 700 tanesi deneme sürümü
chip in yeni özel sayısı
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.eolosözel sayıyı aldım içinde gercekten 1003 tane yazılım var ama1001 bedava yazılım mı diyordu?
en az 600 700 tanesi deneme sürümü
ya demiyodu ama baya bi güzel program demo olmus
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmasın, kapakta zaten 20 TAM SÜRÜM ibaresi yer alıyor. Yani programlardan 20 tanesinin tam sürüm olduğunu belirttik. Geriye kalanlar arasında birçok freeware olduğu gibi, deneme sürümü ya da demo gibi sürümler de doğal olarak var. Zaten bu serinin ilk iki sayısı olan 1001 Yazılım ve 1002 Yazılım'da da aynı durum söz konusuydu.
arkadaşlar gerçek mi bu ya 1001 yazılım mı?isterse hepsi demo olsun nerde satılır bu dergi izmirde hiç rastlamadım.alabileceğim bi yer söylermisiniz bana.
arkadaşlar ben derginizin nasıl yapılır 2 sayısını arıyorum ama bulamıyorum derginizin geçen ayki(EYLÜL 2007) online sayıda sanal sistem oluşturma ile ilgili programları test etmiştiniz ama nasıl yapılacağı konusunda fazla bir ayrıntı yoktu ben de bilgisayara fazla hakim değilim. bulamadığım sayıda ise sanal sistemin nasıl kurulacağı ile ilgili anlatım yer alıyor okuduğum kadarı ile. ben geçen ay testini yaptığınız programlardan innotek i indirdim hem pc de hemde lap top da denedim ama fattal eror diye bi hata mesajı veriyor. beceremedim. bu sayıya nasıl ulaşacağım konusunda bana yardımda bulunursanız çok sevinirim yada sanal pc kurmanın nasıl yapıldığını öğreneceğim başka bi kaynak varmı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşyekkür ederim.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim ama innotek ile ilgili açıklama bula bilirmiyim acaba
https://www.chip.com.tr/forum/chip-ozel-yardim-lutfen_t39948.html
Innotek konusuna buradan devam edelim...
çok teşekkur ediyorum yardımlarınız için hatanın programda olduğunu sanmıyorunm sorun bende ben hiç bilmiyorum yapılandırmayı onun için yapamıyorum program anlatımı ve sanal sistem nasıl kurulurla ilgili kaynak aramamda ondan zaden yardımlarınız için çok tesekkur ederim.araştırıyorum