Bu forumda bir başlığa yazdıklarımı dikkatle okuyun ve gereğini yapın lütfen.
Başlık : https://www.chip.com.tr/forum/ie- ... ki_t174639_wp1.html
O başlıktaki yazım :
Bu başlık saat 00:03'te açılmıştı. Gece keyifle okudum. Öğlen ofise geldiğimde teknoloji sitelerinde gezerken bir de ne göreyim. Hemen hemen aynı başlık saat 15:30'da www. shiftdelete. net adresinde.bence CHIP ailesi SDN hakkında suç duyurusunda bile bulunmalı...Ben konunun forum başlığına bir yazı yazdım. Ki eminim sileceklerdir. Adresi burada : http:// forum. shiftdelete. net /sdn-haberleri-makaleleri-yeni/ 166681-internet-explorerin-15-yillik-tarihi.html
Herkesi bu olayı protesto etmeye çağırıyorum. Emek hırsızlığına bir son verilsin. Chip dergisi gibi önemli haber alma kaynağımızın haklarını koruyalım.SDN internet sitesinde yazdığım yazı (orada silineceği için buraya da yazıyorum) :
Şimdi ben bu yazıyı yazıyorum ama bir kaç saat sonra en geç belki de insanların görmemesi için silinecek... Ben teknoloji konusunda 2 siteyi takip ediyorum. Birisi CHIP, diğeri SDN...Şimdi bu konu ile hemen hemen aynı başlığı CHIP dergisi internet sitesinde dün gece okumuştum. SDN'ye girdim bir baktım hemen hemen aynı başlık.
CHIP dergisi 17.08.2010 00:03 saatinde IE: 15 yılda öyle bir değişti ki...
SDN sitesi 17.08.2010 15:30 itibarı ile Internet Explorer'ın 15 Yıllık Tarihibaşlıklarını geçmişlerdir. Şimdi ben bu yazıyı yazdığım sırada, kullanıcıların görmemesi için siteden bu yazının silineceğini bilerek yazıyorum. Çünkü bu olay bu sitede ilk defa başıma gelmiyor. Daha önce de silinen yazılarım oldu.
Arkadaşlar diğer siteleri takip ediyor olmanız ve onların da sizi takip ediyor olması gayet doğal ve normal. Ama bu başlık bir haber başlığı değildir. Bu bir araştırma başlığıdır. Haberlerle ilgili olarak diğer siteleri takip etmeniz hepimizin yararınadır. Sonuçta biz de 40 tane site gezmek yerine tek siteye bakmış oluyoruz. Ama başka sitelerle 15 saat ara ile aynı araştırma başlığını geçmek sadece ve sadece çalmaktır. Ben hiçkimsenin avukatı da değilim, hiçkimsenin adamı da değilim. Sadece bu memleketin bir çocuğu olarak şunu düşünüyorum. Bu memlekette sizler de dahil hiçkimse adam gibi, çalmadan, çırpmadan özgün bir şekilde iş yapamayacak mı yahu...
Son Düzenleme: TheNightFox ~ 17 Ağustos 2010 20:12