CHIP kadrosu. Emeğinizi yiyorlar. Uyumayın...

TheNightFox
17-08-2010, 20:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

Bu forumda bir başlığa yazdıklarımı dikkatle okuyun ve gereğini yapın lütfen.

Başlık : https://www.chip.com.tr/forum/ie- ... ki_t174639_wp1.html

O başlıktaki yazım :

Alıntı: TheNightFox  
Bu başlık saat 00:03'te açılmıştı. Gece keyifle okudum. Öğlen ofise geldiğimde teknoloji sitelerinde gezerken bir de ne göreyim. Hemen hemen aynı başlık saat 15:30'da www. shiftdelete. net adresinde.

Ben konunun forum başlığına bir yazı yazdım. Ki eminim sileceklerdir. Adresi burada : http:// forum. shiftdelete. net /sdn-haberleri-makaleleri-yeni/ 166681-internet-explorerin-15-yillik-tarihi.html
Herkesi bu olayı protesto etmeye çağırıyorum. Emek hırsızlığına bir son verilsin. Chip dergisi gibi önemli haber alma kaynağımızın haklarını koruyalım.

SDN internet sitesinde yazdığım yazı (orada silineceği için buraya da yazıyorum) :
Şimdi ben bu yazıyı yazıyorum ama bir kaç saat sonra en geç belki de insanların görmemesi için silinecek... Ben teknoloji konusunda 2 siteyi takip ediyorum. Birisi CHIP, diğeri SDN...

Şimdi bu konu ile hemen hemen aynı başlığı CHIP dergisi internet sitesinde dün gece okumuştum. SDN'ye girdim bir baktım hemen hemen aynı başlık.

CHIP dergisi 17.08.2010        00:03   saatinde          IE: 15 yılda öyle bir değişti ki...
SDN sitesi    17.08.2010       15:30    itibarı ile         Internet Explorer'ın 15 Yıllık Tarihi

başlıklarını geçmişlerdir. Şimdi ben bu yazıyı yazdığım sırada, kullanıcıların görmemesi için siteden bu yazının silineceğini bilerek yazıyorum. Çünkü bu olay bu sitede ilk defa başıma gelmiyor. Daha önce de silinen yazılarım oldu.

Arkadaşlar diğer siteleri takip ediyor olmanız ve onların da sizi takip ediyor olması gayet doğal ve normal. Ama bu başlık bir haber başlığı değildir. Bu bir araştırma başlığıdır. Haberlerle ilgili olarak diğer siteleri takip etmeniz hepimizin yararınadır. Sonuçta biz de 40 tane site gezmek yerine tek siteye bakmış oluyoruz. Ama başka sitelerle 15 saat ara ile aynı araştırma başlığını geçmek sadece ve sadece çalmaktır. Ben hiçkimsenin avukatı da değilim, hiçkimsenin adamı da değilim. Sadece bu memleketin bir çocuğu olarak şunu düşünüyorum. Bu memlekette sizler de dahil hiçkimse adam gibi, çalmadan, çırpmadan özgün bir şekilde iş yapamayacak mı yahu...

bence CHIP ailesi SDN hakkında suç duyurusunda bile bulunmalı...

Son Düzenleme: TheNightFox ~ 17 Ağustos 2010 20:12
mcafee23 ayrılmıştır
17-08-2010, 23:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

sdn çalar huyudur onların

mesut_illegal
18-08-2010, 00:04   |  #3  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj

Eğer alıntı diye chip.com.tr diye göstermemişlerse büyük terbiyesizlik yapmışlar.sdn çok takılmam arada bir bakarım ancak kaliteli bir siteye benziyordu.İçerik hırsızlığına karşıyım.

uGuR.uK
18-08-2010, 04:21   |  #4  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

alıştık artık sürekli birileri çalıyor burdan zaten :)

Mehmet-
18-08-2010, 11:57   |  #5  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
2,296 mesaj

İçeriğe bakmadan kopyala/yapıştır ile haber çalan kişiler, bu ve bunun gibi yazıları da sitelerinde yayınlasalar ne güzel olur Kahkaha

Crysis Nomad
18-08-2010, 12:32   |  #6  
Yıllanmış Üye
168 mesaj

vay hırsızlar

Cem Uğur
18-08-2010, 15:03   |  #7  
Yıllanmış Üye
139 mesaj

Bu kadar aşağılık site olamaz ya. CHIP.com.tr gerçekten uyumayın. SDN'yi şikayet edin.

TheNightFox
18-08-2010, 15:10   |  #8  
OP Taze Üye
19 mesaj

Adamlar bir de kendi internet sitelerinde duygusala bağlamışlar. Biz öyle şey yaparmıyız diyorlar ya... Bu ne pişkinliktir..

Mustafa Can
19-08-2010, 11:10   |  #9  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

öhöm... habertürk  adına konu bile açıldı sonuç ne oldu

"bazıları bizim konularımızı kendi sitelerine taşımakta çok hızlı. kaliteli içerik için habertürk.com."

böyle reklam çıktı tv de chipin eski durumu kalmadı artık bende bıraktım arada bir yazıyorum görürsem :)