CHİP Korsan İçeriğe Nasıl Karşı Oluyor ????

ademsahin
23-02-2011, 17:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Merhabalar ;

Şubat Sayınızı Dün İtibariyle İnceleme Fırsatım Oldu.Bu Ay Ki Sayıda Dikkatimi Çeken Şöyle Bir Nokta Var.Güvenli Dosya İle İlgili Konularda Turktorrent.Biz ve Birkaç Torrent Sitesinin Adresleri Verilerek Buralardan Güvenle Dosya İndirilebileceği Yazılmış.Bu Siteler Torrent Sitesi ve Torrent Siteleri İnternette Warez ve İllegal Paylaşımın Kalbi Olarak Bilinen Yerler.CHİP Bu Şekildeki Siteleri Dergisinde Duyurup Tanıtımını Yaparak Mı Her Zaman Söylediği Korsan İçeriğe Karşıyız Lafını Doğrulamaya Çalışıyor.Anlayabilmiş Değilim.Sonuçta Buralarda Daha Vizyondaki Filmler , Telif Hakkı Ödenememiş Albümler , Lisanslı Programlar ( Crackleri İle Birlikte) Sunuluyor.Bu Konu Hakkında Özelikle Yöneticilerden Bir Cevap Bekliyorum.Umarım Yazdıklarımda Saygısızlık Yapmamışımdır.Saygılarımla ...

Kapalı Hesap (153334)
23-02-2011, 17:15   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

Yönetici değilim ama sunu sana izah edeyim illegal dediğin nedir.Torrent siteleri önermekmi yoksa torrent sitesine girip albüm indirmekmi.Torrent sitelerinde yasal olan albümlerde var sanatçılar bedava dagıtıyor.Bedava oyunlarda var bedava yazılımlarda.Deneme sürümü olan işletim  sistemleride var.Ona bakarsan internet başlı başına illegal.Neye kullanırsan interneti o yöne doğru götürür seni.

Bu siteye git en altdaki kadınların resminin altında download yazıyor ben indirdim hemde yasal free beleş legal artık ne istiyorsan onu söylersin.

http://www.utorrent.com/

Zavallı kadınlar birde torrente not düşmüşler bize destek olun.Şimdi ben bu kadınlara destek vermiyimde kime vereyim. 

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (105340) ~ 23 Şubat 2011 17:26
viking20
23-02-2011, 17:32   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Alıntı: ademsahin  
Merhabalar ;

Şubat Sayınızı Dün İtibariyle İnceleme Fırsatım Oldu.Bu Ay Ki Sayıda Dikkatimi Çeken Şöyle Bir Nokta Var.Güvenli Dosya İle İlgili Konularda Turktorrent.Biz ve Birkaç Torrent Sitesinin Adresleri Verilerek Buralardan Güvenle Dosya İndirilebileceği Yazılmış.Bu Siteler Torrent Sitesi ve Torrent Siteleri İnternette Warez ve İllegal Paylaşımın Kalbi Olarak Bilinen Yerler.CHİP Bu Şekildeki Siteleri Dergisinde Duyurup Tanıtımını Yaparak Mı Her Zaman Söylediği Korsan İçeriğe Karşıyız Lafını Doğrulamaya Çalışıyor.Anlayabilmiş Değilim.Sonuçta Buralarda Daha Vizyondaki Filmler , Telif Hakkı Ödenememiş Albümler , Lisanslı Programlar ( Crackleri İle Birlikte) Sunuluyor.Bu Konu Hakkında Özelikle Yöneticilerden Bir Cevap Bekliyorum.Umarım Yazdıklarımda Saygısızlık Yapmamışımdır.Saygılarımla ...

Forumu,Dergi yi bırak da,Sen  önce türkçe'ye ,ana diline saygılı olmayı öğren,doğru dürüst yaz.

Son Düzenleme: viking20 ~ 23 Şubat 2011 17:40
tumantuy
23-02-2011, 19:07   |  #4  
Yıllanmış Üye
329 mesaj

bu konuda sadece chip i suçlayamazsın
şunlarıda suçla
google
warezkaçker
razor1911
hacktohack
indirsene
gibi yasal olmayan şirketlerde var!
hiç uğraşma kasa kurşununa gidersin !!!!

ademsahin
25-02-2011, 14:42   |  #5  
OP Taze Üye
2 mesaj

Öncelikle Cevap Veren Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim.Haklısın İllegal Dosya Da Var Legal Dosya Da O Konuda Sana Tamamen Katılıyorum.Benim Demek İstediğim Şuydu Torrent Siteleri Genelde Warez İçeriklerle Özdeşleşen Siteler Olduğundan Bu Konuda Biraz Dikkatli Olunabilinirdi Diye Düşünüyorum.

viking20 Sana Gelince Merak Etme Türkçe'yi Senden Çok Daha İyi Kullanırım.Türkçe'yi Kötü Kullanmaktan Kastın Sanırım Kelimelerin Baş Harflerini Büyük Olarak Başlamam.Bu Tamamen Alışkanlık Durumuyla İlgili Birşey.Sende Keşke Sırf Yazmış Olmak İçin Böyle Saçma Birşey YAzacağına Konu İle İlgili Birşeyler Yazsaydın.

tumantuy Sadece Chip'i Suçlayamazsın Demişsin O Zaman Sen Hırsızlık Yap Mahkeme Ceza Vereceği Zaman De Ki Ama Bu İşi Yapan Başkaları Da Var.Sence Bu Geçerli Bir Mazeret Olur Mu? Onlar Yapıyor Diye Chip'in De Mi Yapması Gerekiyor..

viking20
28-02-2011, 14:09   |  #6  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Alıntı: ademsahin  
viking20 Sana Gelince Merak Etme Türkçe'yi Senden Çok Daha İyi Kullanırım.Türkçe'yi Kötü Kullanmaktan Kastın Sanırım Kelimelerin Baş Harflerini Büyük Olarak Başlamam.Bu Tamamen Alışkanlık Durumuyla İlgili Birşey.Sende Keşke Sırf Yazmış Olmak İçin Böyle Saçma Birşey YAzacağına Konu İle İlgili Birşeyler Yazsaydın.
Ne zaman dan beri anadili Türkçe yi savunmak saçma bir şey oldu?Alışkanlık deyip üstünü örtmeye ,geçiştirmeye de bakmayın.Kimi kandırıyorsunuz?