Arkadaşlar bu reklamdan bıktım artık. Sürekli çıkıyor ve kapatınca butonlar bende sorunlu oluyor yani yorum göndermek istiyorum mesela yorum gönder butonu sayfanın en üstüne çıkmadan çalışmıyor. Sonra yorum yazıcam metin kutusu yukarı çıkmadan çalışmıyor sizdede böyle mi?. Falan filan daha bi çok şey sayabilirim. Bence benimle aynı fikirde olanlar tepkisini göstersin artık şu reklamdan kurtulmak istiyorum yoksa kurtulana kadar chip sitesine girmi düşünmüyorum.
Chip Lenovo reklamından bıkanlar bi baksın lütfen
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Bende şikeyet ettim ama demekki okumamışlar aynısı bendede oluyordu adblock iindirdim eser kalmadı.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Doğru sağ tarafa koysalar devamlı ekranı kapamasa güzel olurdu zorla ürünü satmaya uraşırmış gibi :D
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (209781) ~ 09 Ekim 2011 12:45
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj
Şu forum sayfasıda sola yatık olmasa :D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Artık böyle reklam koymuyan site kalmadı çözüm belli.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (209781) ~ 09 Ekim 2011 12:56
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Iyikide 640x480 ekranlı pc kullanmıyoruz.O zaman reklam bütün sayfayı kaplayacaktı :PCRT monitör kullanıyorum reklam çıkınca ekranın yarısını kaplıyor(1024 x768)
Beyler reklamlar olmasa chip ayakta duramaz.Kimbilir bu lenovo reklamından 2 ay dergi basım ücreti kadar para çıkarmıştır.
Ama reklamsız site olmaz reklamda olsa chip bizimSon Düzenleme: Kapalı Hesap (209781) ~ 10 Ekim 2011 12:01
Ben reklam olmasın demiyorum zaten. Reklamlar önemli bi gelir kaynağı onu da biliyorum. Sadece çok rahatsız edici bi reklam olarak geliyor çünkü kapatınca nedense butonlar çalışmıyor sayfanın üstüne çıkarmadan. Sorun o yoksa reklam olmasın demiyorum.