CHIP Mart 2010 Sayısı Genel

Der Rote BaroN
02-03-2010, 19:35   |  #1  
Der Rote BaroN avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj

Öncelikle uzun zamandır bu kadar dolu bir CHIP dergisi görmediğimi belirtmek isterim. İlk defa dergi içeriğinin, verdiği DVD ve diğer eklentilerden daha dolu ve daha tatmin edici olduğunu gördüm. Zaten U.Yamankılıçoğlu'nun giriş yazısında da bazı içerik değişiklikleri olduğu yazılmış, hakikaten de hakkını vermişler.Kapak konusu, daha önceki aylardaki içeriğe nazaran pek de farklı olmadığını düşündüğüm hacker teknikleri. Diğer dergilerin de sık sık verdiği ve artık hani biraz sıkan bir konu. Dergide ilgimi ve dikkatimi çekenler:1. 'Nasıl Yapılır?' eğitim videolarını içeren bir DVD verilmiş, haftasonu olsaydı inceleyebilirdim.2. 64 bit Windows ile ilgili bir bölüm var ve aynı zamanda 64 bite geçişle ilgili yararlı araçlar anlatılmış. Göz dolduran bir bölüm.3. Teknoloji ve bilişim dünyasından haberler, hiç bu kadar dikkatimi çekmemişti.4. Win7 destek DVD'sinde çeşitli araçlar sunulmuş.5. Ekran kartı testi ve overlock da ilginç bölümlerden.6. Beni en çok ilgilendiren bölüm, anakart test kısmı oldu. i5 veya i7 işlemcili kart alma planlarım olduğundan tüm satırları okudum diyebilirim.7. İpuçları, atölye ve donanım testleri de tatmin edici.Hep böyle bir CHIP görmek isteriz.Köşe yazılarının da farklı ve dolu olduğunu belirtmek isterim.</

IceManF1
02-03-2010, 19:54   |  #2  
IceManF1 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,542 mesaj

CHIP her zamanki gibi çok güzel ve en iyisi...

proofweb
02-03-2010, 19:58   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
147 mesaj

Güzel ama birde şu Hosting Kampanyasını Detaylı Bir Şekilde anlatsalardı daha iyi olurdu :)