Chip Mayıs Sayısı

GokhanGokhan
30-04-2009, 18:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009

Öncelikle merhaba kişisel gelişime ve fotoğrafçılığa vermiş olduğunuz destekten dolayı tebrik ediyorum yayınlarınızın devamını bekliyoruz. Bu ayın sayısında ki "Herkes İçin İdeal Fotoğraf Makineleri" yazı dizisini görünce hemen gittim aldım. Gayet güzel bi yazı dizisi uzmanlardan yararlanarak test edilmiş makineleri tanıtmışsınız. İlk olarak gözüme yazı dizisi içindeki fiyat biriminde "TL" yazısı varken gövde Fiyatında "YTL" ibaresi dikkatimi çekti ama küçük bi ayrıntı sonuçta ikiside aynı şeyi ifade ediyor. Güncellenmemiş fiyat olabileceğini düşündüm onada her türlü ulaşabileceğim için önem vermedim. Özellikle beklediğim model Nikon D90'ı incelemeye başladığımda ise ekipman fiyatının altındaki "Pentax K20D" yazısını görünce çok şaşırdım iki sayfa geri çevirdiğimde aynı yazının olduğunu farkettim bi kopyala - yapıştır hatası sanırım, bu beni çok şaşırttı ve üzdü galiba editörleri şaşırtan tarafıda bi yazının paragraflara ayrılmış olması diğerinin ayrılmamış olması. Ortada ki "İşte o gün büyük yemin ettim" yazısına da anlam veremeştim. Ana fikir öksüz kalmış meğer.
Yinede bunun herkesin başına gelebileceğini, benim yapmak istediğimin dergiyi alacak olanların şaşırmamalarını ve bu hatanın gelecek ayda düzeltilmesini sağlamak için bi yorum yapmaktı.
Chip dergisinin bu hatayı en iyi şekilde düzelteceğine ve bu hatayı ilerki sayılarda telafi edip gönlümüzü alacağına eminim.
son olarak ta bi öneri de bulunmak istiyorum; Fotoğrafçılık ile vereceğiniz yazıları farklı bir kitapçık yada dergi ile Chipin yanında verirseniz bizim için daha faydalı olacağına inanıyorum.

man on the moon
02-05-2009, 06:21   |  #2  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Bu ayın bombası bana göre microcosmos du. Dublajlı olduğuna şaşırdım. bir ara verdiği dizinin altyazısı bile yoktu(sanırım flash geniusdu).
Umarım forumda ki arkadaşlar alıp izlerler.
Bilgisayar karşısında hızlı okuma teknikleri nasıl olur bilmiyorum.
Artık bazı yazılar sıkmaya başladı. Başlıklar biraz değişmiş. artık windowsu açmayı bıraktık, temizliğiyle uğraşıyoruz.
çok okumadım. ama chip almanya dan alıntılar yapmak dergiye renk katıyor.

edit: bu arada dergi kapaklar dahil 148 sayfa.. nerde o 250 sayfalık dergiler...

Son Düzenleme: man on the moon ~ 02 Mayıs 2009 06:42
mustafaasil66
02-05-2009, 14:51   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
373 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2008
e-eyup
edit: bu arada dergi kapaklar dahil 148 sayfa.. nerde o 250 sayfalık dergiler...
BeğendimIslık