İyi Günler CHIP Yetkilileri;
4 yıldır sizi beğeniyle okuyorum.Fakat son 1 yıldır neredeyse dergiyi sadece CD-DVD leri için almaya başladım desem yanlış olmaz.Derginiz artık sırf teknoloji ve donanım test dergisine dönmüş durumda.Genel amacınızdan yavaş yavaş saptığınızı düşünüyorum.Teknoloji ve donanım elbette önemli fakat derginin çoğunluğunun bu konuları oluşturması artık can sıkmaya başladı.Gelişen teknolojiyi az çok internetten de öğrenebiliyoruz.Artık dergide bilgisayar konularına daha çok önem vermenizi rica ediyorum.Acaba bunda dergininin yayın haklarının DoğanBurda yönetimine geçmiş olması etkili olabilir diye düşünmüyor değilim.Eski sayıları özler gibi oluyorum artık her ay CHIP aldığımda.İlk önce beğeni ile okuduğumuz Oyun Sayfası dergiden kaldırıldı.Sonra her ay Windowsun aynı sorunlarını ,tarayıcı kavgalarını evirip çevirip yayınlamaya başladınız.Acaba bizleri salak yerine mi koyuyorsunuz.Artık önümüzdeki ay CHIP içeriğinin ne olacağını öğrenmek için son sayfaya bakmaya bile gerek duymuyorum.Artık diğer Bilgisayar dergileri son sayfalarında Workshoplar yayınlayarak okuyucularını çeşitli yazılımlar ,web ve programlama dilleri vb.. konularda bilgilendiriyor.Siz ise çoğu kişinin okumaya ihtiyacı olmayan fazla önemi bulunmayan konulardan bahsediyorsunuz.Dergi içeriğinin biran önce eski haline dönmesini istiyoruz.Her makaleyi büyük bir zevkle okumak istiyoruz.Artık bir makaleyi okuyacak dermanı zor buluyorum kendimde doğrusu.Okuyucu kitlenizin %50 sini kaybetmiş durumdasınız.Bunu her ay dergide yayınlanan satış istatistiklerinden rahatlıkla görebiliyoruz.Geçen sene satış miktarı 50.000 civarı olan derginiz bu sene 30.000 i zor buluyor.Böyle giderse kimse bu dergiyi okumak istemeyecek.Acaba tehlikenin farkında değilmisiniz?Diğer CHIP okuyucularınında benimle hem fikir olduğundan %100 eminim.Bu kadar tecrübesi bulunan CHIP in bu sorunların üstesinden geleceğine inanıyor ,saygılarımı sunuyor ve kolay gelsin diyorum.
Evet arkadaşlar CHIP hakkındaki görüşlerim böyle.Sizler ne düşünüyorsunuz.CHIP nereye gidiyor???