Bu sayı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Genel olarak nasıl buldunuz? Ben maalesef chip e henüz ulaşamadım, buradan da şikayetimi iletiyorum; hala chip dergisi vaktinde bayide olmuyor, ayın 27 sinden beri soruyorum 5 gün oldu hala yok cevabı alıyorum ama diğer dergiler çoktan piyasada. Lütfen bir önlem alın artık şu konuda.
Chip Nisan 2005
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben polyanacılıgı bıraktım ayın 6 dan önce sorumuyom dergiyi :)
Ne o karpuz alıyorsun Recep kardeş...Müneccimlik oynama istersen..
alıntı:
Gönderen : chip_recepKapağa bakınca ben anlarım...Dergi süpperrrrrr
Ben bir şey yapmıyorum elwis32 kardeşim..Kapağa bakıp alıyorsan o zaman bütün dergileri alsın..Öyle bir mantık ve ileri görüşlülük olmaz..Yanlış söylemiş uyardım sadece...
o kendi görüşünü söylemiş, saygı duymak varken onu eleştirme hakkını nereden aldığını merak ediyorum; ben kapağa bakmam zaten chip'i her ay düzenli alırım; o da kapağına bakarak almaya karar veriyor, kendi bilir. Bu bizi bağlamaz değil mi?
Kibirlilik bir görüşse evet oda bir görüş..Ama sadece uyardım.Mesajlarına baktımda senin böyle onlarca postun varken şimdi birden bunu yazman bir garip..İşine geldiğine göre mi yazıyor acaba burda herkez..
BEn zaten saygı duyuyorum sadece bana ters ve yanlış diyorum..Sende böyle yazarak benim düşümceme saygısızlık ediyorsun o zaman..Yanılıyormuyum..
yanılıyorsun, düşüncene saygısızlık etmiyorum, recep'le bir alıp veremediğin var gibime geliyor, foruma girdiğin ilk günden beri onunla uğraşıyorsun, avukatı değilim, onu savunacak da değilim, kendisi bunu yapabilir; ama sen onun ya da benim dediğim her lafı bir yerlere çekersen ben de cevabını veririm, bu kadar. Gelelim benim postlara; onlarla bu seninkisi pek aynı değil ne dersin? Arkadaş kapağına bakıp vay be süper diyor, sen bunu kibirlik gibi görüş diyorsun. Yapma lütfen, rica ediyorum.
Neyse Su ve Yağ meselesine döndü bu post..Ben dikkat ettiysen bir kaç arkadaşıda eleştirdim.Bunların içinde sende varsın...Recep denen arkadaşa bir kastım yok ki....
Sen bütün eleştirilerime "nerdeyse" karşı çıktın..Hepside haksızdı o zaman...
boş yere tartışma olmasın, madem burada Chip Nisan 2005 i tartışacağız, ona göre vaziyet alalım. Ahkaf seni ilk defa görüyorum, ben yokken forumda epey gelişme olmuş, yazı şeklin çok tanıdık, bu forumda daha evvel olduğuna hiç şüphem yok, nickini bile tahmin etmek güç olmasa gerek, ama dile getirip seni forumdan kovdurmayada hiç niyetim yok.