2009-2010 Öğretim yılının sonuna geldik. Bugün karneler günüydü.Belki daha almayanlar vardır belkide herkez almıştır. Karneleriniz nasıl bakalım?
Ben taktir bekliyorum ayıptır söylemesi
2009-2010 Öğretim yılının sonuna geldik. Bugün karneler günüydü.Belki daha almayanlar vardır belkide herkez almıştır. Karneleriniz nasıl bakalım?
Ben taktir bekliyorum ayıptır söylemesi
kans onur belgesinide kapmışsın. müjgan hoca söyledi. tebrikler
bende teşekkür alıyorum
taktir teşekkür alanlar için tam hava atmalık konu:)) ben cesurca diyorum 1 tane zayıfım var ama gerisi gayet güzel notlarımın,eğer o zayıf 2 olsaydı teşekkür alabilirdim pis hoca sözlüme zayıf vermiş hiç bi suçum olmadığı halde kopmya bile çekmemiştim:((
YAw hacı Su teknolojijiyi ben varya ADama gosteriyom bisey olmamıs gibi Yürüyo
O gün Santranç tahtası yapıyoz nese ben not alacagım gün gelemedim DEmiski gelmeyenbler vermeeyenler cuma günü son gün
nese Verdim odevi bi *** olmamıs gibi Yüzüme baktı Gitti
Gerizekalı ya
11 e geçtim.93.27 den Takdir :))
lise 2yi bitirdim sayısal okuyorum. yıl sonu başarı puanım 77,43. notu 4,19...(anadolu lisesi)
ya aslında biraz daha çalışsaydım takdir gelirdi ama teşekkür orucumu bozamıyorum 7. sınıfın başından beri.. offffff:(
7.Sınıfa geçtim. 1 tane 4üm var(Öbür derslerin hepsi 5).Üstün başarı belgesi ve Takdir belgesi aldım.
lise sona geçtim 75.44 ten tşk aldım
Anlamıyorum ki sayısalcı adama neden sözel koyuyolar dil anlatım 3 geldi takdir kaçtı. ortalama 84.05 sinirlerim bozuldu ya :(((
düşük not alıp üzülmemeli.fizikten 2(50) alıp 87 düşürenler de var :D (mesela ben ) :D
içime doğmuştu bir şeyler dönem ödevini ordan almıştım :D
hmm reel de notumu sormayana söylemem.sonra inek diolar ya :D