Kursu bitirdim ama sertifikanın gönderildiği email adresimi kullanamıyorum ,sertifika tekrar gönderilebilir mi ?
chip online bilgisayar sertifikası
nasıl bitirdin ben okumadan geçmeme ragmen %20 oldu bırakıverdim bir sürü bölüm var hepsini ne tek tek okucan
ben okumadan tıklayıp geçmeme ragmen %20 d ebıraktım
nerden giriliyor bu sınava link varmı
"Eğitimlerin tümünü tamamladıktan sonra buraya tıklayarak" yazıyor ama tıklanmıyor!
yeni kayıt oldum ve hepsini tamamladım ama final sınavına giremiyorum
Sertifika yaklaşık 1 senedir verilmiyor arkadaşlar. Hem kurs bilgileri çok eskidi, hem de geçerliliğini yitirdi, üzgünüm.sertifika bir yıldır verilmiyorsa kaldırım forumdan, uyarı falanda yok, millet boşu boşuna uğraşmasın.. daha güncel bilgilerle yeni bir kurs yayınlanırsa daha iyi olur...
Konu hortlamış zaten. 2012'nin konusu. Bilgisayar Kursu'nun hiç bir yerinde sertifika verileceği yazmıyor bir senedir zaten. Kurs bölümleri orada kalacak eski bilgi arşivi olarak.isminin kurs olması ve daha önce sertifika gönderiliyor olması ister istemez insanlarda bu kanıya neden oluyor Selçuk.. O zaman adını eski bilgi arşivi diye güncelleyin...
şubat 2014 sayısını 14 adet eğitim ve sertifikası için almıştım ama sınavlara ulaşamadım burada da bilgi verilmedi. o gün bu gündür dergiyi pressreader dan okuyorum bedavaya.
allah belanızı vermesin. kaç gündür boşuna mı uğraşıyorum yani?