@mr_yamyam
Mantıklı.Nasıl yapacağız?
Chip Onlıne'daki En iyi Bilgisiyar Kimin?
Ben bi tane monster alcam da size de göstereyim bakın acaba güzel mi ? :D sandy bridge teknolojisi de varmış: http://www.fokusbilgisayar.com/a ... 16F11-15-6-Notebook
Ben bi tane monster alcam da size de göstereyim bakın acaba güzel mi ? :D sandy bridge teknolojisi de varmış: http://www.fokusbilgisayar.com/a ... 16F11-15-6-NotebookOmay gott:DDD
Çok güzel laptop.Alırsan güle güle kulllan.Bende benim bilgisiyarı 2012 satıp inşallah çıkarsa Amd'nin bulldozeri ve 79xx serisini almayı düşünüyorum.:)
Sağol zaten 3-4 ay sonra alıcam. Aslında AMD nin yerine intel kullanmak daha mantıklı değil mi? AMD Bulldozer çıkarana kadar intel bir şeyler yapar.
Evet haklısın.AMD Bulldozerlerini çıkarana kadar İntel'in yeni Sandy Bridge teknolojisini kullanmak daha mantıklı.Ama Bulldozer serisi çıkınca adı gibi her yeri silip süpüreceğine eminim.
Kesinlikle. Mesela benim gösterdiğim laptop 4-5 sene çok rahat tüm oyunları son seviyede çalıştırabilir mi ? tüm ayarları zorlayıp çalıştırır mı? yoksa kaç sene çalıştırır?
İnşallah. Sence o laptop yaza kadar 1600 lere kadar düşer mi? Düşerse çok iyi olcak çünkü kar etmek istiyorum. Kemdi laptopumuda satıcam ....
Tamam teşekkür ederim. Bu arada senin pc canavar :D Tebrik ederim güzel bir pc gerçekten. Neyse ben kaçıyorum herkese iyi geceler ... :)
Ben bi tane monster alcam da size de göstereyim bakın acaba güzel mi ? :D sandy bridge teknolojisi de varmış: http://www.fokusbilgisayar.com/a ... 16F11-15-6-NotebookBu bilgisaymaz alınmaz. Bence
şuan için i7 en iyisi temmuz ayındada çekirdek bakımından buldozeri olan kişinin bilgisayarı en iyi sınıfına girecektir.
ama şu da bir gerçek amd x6 modellerininde üzerine çıktı x8 x12 çıkartmak üzere artık 1200 watt psu gerekecek böyle giderse hem ati hemde nvidia vgalar zaten 450 watt psu sömürüyor rahat.
@infomanÇamur mu attım :)
Sana katılmıyorum.Bu forumdada güzel bilgisiyarlar var.Örneğin (Bilgisiyarımı övmek gibi olmasın ama)benim bilgisiyarım şimdiki oyunları en yüksek performansda oynatabilir.Adem abininde öyle.ve birçok kişinin.Yani lütfen bir daha başkalarının bilgisiyarına çamur atma.Aslında önemli olan bilgisiyar değil onu kullanan kişinin deneyimi ve bilgi hazinesidir.
Bilgisayar bileşenlerinin fotosunu, bech. skorlarını, bhatta faturasını göster inanalım.
Hiçbirşey ispatlanmadan doğru kabul edilmez:) İstersen ben sana toptancıdan 2010 yılında ne kadarlık mal çekmişim göstereyim :D
Bende Alienware almaya karar vermiştim fakat temin edemeyince G73 aldım 3 ay kullandım. 17" ekran ve ağırlık fazla gelince sattım. Arkadaşım 2 ay sonra yurtdışına gidecek halledebilirse oradan getirteceğim:)
İşin özüne gelirsek sorunsuz çalışan senin bilgisayarından bana ne benim bilgisayarımdan sana ne? dimi:)
Valla bana sorarsanız ben bilgisayarımı her şey için kullanırım. Kalın kafalı bazı insanlar bilgisayarını korsan oyunlarla donatıp sistemini çökertiyor falan ona değinmek istemiyorum. Ben bikgşsayarımla oyun oynarım , programlar araştırırım yüklerim denerim bidaha yüklerim denerim ve yüklerkende cpu un kendisini yırtmasından nefret ederim. Bu yüzden almışken ne amaçla olursa olsun güzel bir bilgisayar almak şart diyorum. artık oyunlardan çok programlarda sistemi çok yoruyor. Rar açarken oyun pc de kasılıyor. Rar açma bitince kasmada bitiyor. Ogün hem oyun yüklüyodum , Hemde program çıkartıyordum rardan. CPU kullanımı %89 du :D Neyse toparlayayım. Ne amaçla olursa olsun artık güzel bir sistem almak şart...
Valla bana sorarsanız ben bilgisayarımı her şey için kullanırım. Kalın kafalı bazı insanlar bilgisayarını korsan oyunlarla donatıp sistemini çökertiyor falan ona değinmek istemiyorum. Ben bikgşsayarımla oyun oynarım , programlar araştırırım yüklerim denerim bidaha yüklerim denerim ve yüklerkende cpu un kendisini yırtmasından nefret ederim. Bu yüzden almışken ne amaçla olursa olsun güzel bir bilgisayar almak şart diyorum. artık oyunlardan çok programlarda sistemi çok yoruyor. Rar açarken oyun pc de kasılıyor. Rar açma bitince kasmada bitiyor. Ogün hem oyun yüklüyodum , Hemde program çıkartıyordum rardan. CPU kullanımı %89 du :D Neyse toparlayayım. Ne amaçla olursa olsun artık güzel bir sistem almak şart...Sana katılıyorum.Kendine güzel bir sistem toplamanın zamanı gelmiş.
Anket açılmıştır. Tüm arkadaşların görüş ve katılımını beklerim.Bu ankete chip dergisi çalışanları ve de özellikle sayın Recep Baltaşın katılımını ve yorumlarını da bekliyorum
https://www.chip.com.tr/forum/bil ... 7476.html?results=1
Bir daha bir şey sormak istiyorum: Nvidia GTX460 GDDR5 mi iyi yoksa ATi HD5870 GDDR5 mi daha iyi ?