Chip Onlıne'daki En iyi Bilgisiyar Kimin?

Banned
27-02-2011, 04:55   |  #51  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
188 mesaj
Alıntı: mr_yamyam  
1.60 GHz işlemci hızı i7 ler için bile olsa düşük bir değer. İlerde bazı uygulamalarda sorun olabilir. Her ne kadar i7 lerin işlem hızı iyi de olsa ben olsam hız olarak daha yükseğini tercih ederdim.

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum,1.60 Ghz nedir ya,2011 teknolojisine hiç yakışıyor mu,o Ghz' ile winrar bile kullanılmaz,ben İ Serisini sevmemekle son derece haklıyım ...

Banned
27-02-2011, 04:56   |  #52  
Banlandı
188 mesaj
Alıntı: mr_yamyam  
1.60 GHz işlemci hızı i7 ler için bile olsa düşük bir değer. İlerde bazı uygulamalarda sorun olabilir. Her ne kadar i7 lerin işlem hızı iyi de olsa ben olsam hız olarak daha yükseğini tercih ederdim.

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum,1.60 Ghz nedir ya,2011 teknolojisine hiç yakışıyor mu,o Ghz' ile winrar bile kullanılmaz,ben İ Serisini sevmemekle son derece haklıyım ...

Banned
27-02-2011, 06:39   |  #53  
Banlandı
688 mesaj

guney62 Babandan aldigin paralarla bunlari yapmak kolay asil zenginlik nedir biliyormusun sana kisaca tarif ediym suan ben 19 yasindayim ve ben dreamwiever/ html /css /fireworks/flahs professional/c#/c++/php/asp.net/mysql veritabani uygulamalari  biliyorum sen benim yaptiklarima bi bak ve senin babandan aldigin parayi dusun ve  cevabimi sen anla artik o kadar da salak degilsindir ... bu arada inanmayanlara yaptigim projeleride koyabilirim...  yani anlicagin  benim bildiklerimi bilseydin inan bana o sisitemden 10 tane alirdin  emin ol dua etki daha ogrenciyim :) az kaldi 4 ay sonra gorusuruz yigen ;)

Kapalı Hesap (128169)
27-02-2011, 19:35   |  #54  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
Alıntı: cy  

Peki oyun için ne almalıyım? Tüm oyunların ayarlarını sonuma kadar açmak ve maximum 3 sene yeter...

Güney62
28-02-2011, 18:21   |  #55  
Güney62 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
545 mesaj
Alıntı: stalker35ugh  
guney62 Babandan aldigin paralarla bunlari yapmak kolay asil zenginlik nedir biliyormusun sana kisaca tarif ediym suan ben 19 yasindayim ve ben dreamwiever/ html /css /fireworks/flahs professional/c#/c++/php/asp.net/mysql veritabani uygulamalari  biliyorum sen benim yaptiklarima bi bak ve senin babandan aldigin parayi dusun ve  cevabimi sen anla artik o kadar da salak degilsindir ... bu arada inanmayanlara yaptigim projeleride koyabilirim...  yani anlicagin  benim bildiklerimi bilseydin inan bana o sisitemden 10 tane alirdin  emin ol dua etki daha ogrenciyim :) az kaldi 4 ay sonra gorusuruz yigen ;)
Türk olduğundan emin misin?Yani yazın ingilizce gibide,saçma sapan cümlelerle konumda yanıt kirliliği yapma!.....Tamam 4 ay sonra görüşürüz.

Kapalı Hesap (154666)
28-02-2011, 19:56   |  #56  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Alıntı: M.CaN009  
Peki oyun için ne almalıyım? Tüm oyunların ayarlarını sonuma kadar açmak ve maximum 3 sene yeter...
Sorun zaten burda. Bu kadarlık bir bütçe ile öyle bir bilgisayar yok ne yazıkki.
Önceleri sana samsung Q530 önermiştim. Ama kulak asmadın bile. Gayet ideal bir işlemci, iyi bir ekran kartı, led ekran ve de yapısal donanım olarak oldukça gözdolduran bir ürün.
Karşılaştır                                                        

SAMSUNG                                                                                                                        
                                                            Q530 CORE İ5-560 2.66GHZ-4GB-500GB-1024MB GT330-15.6''-DVDRW-CAM-BT-W7PRE                                                        

7 Taksit                                                                                                                                                                                                                                                                        1.011                                                                    $                                                                    
                                                                    + KDV                                                                                                                                                                                                                                                                    1.915                                                                    TL
                                                                    KDV DAHİL                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            10 Taksit                                                                                                                                                                                                    1.099                                                                    $                                                                    
                                                                    + KDV                                                                                                                                                                                                    2.081                                                                    TL
                                                                    KDV DAHİL

PcMaKeR
02-03-2011, 10:28   |  #57  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

Bütün mesajları okudum. Konu saptırmada mükemmelsiniz helal olsun. Yok commadore yok bilmem ne. ne alaka eski çağ dışı dandirik bi makina ile şimdiki canavarları karşılaştırmak?

Bol keseden at yorum olsun. Hala dandik bir makinayı bu eskiden süperdi diyorsanız yaptığınız fanatikliktir derim ben.

Benimde ilk pc zamanın en iyisiydi toplamada. 4 bin tl ye yakın para verdim zamanında bütün oyunları çok rahat oynardım... sonra notebook aldım onada aynı parayı verdim o da yetti. toplam 7 senede 3 makina hayli hayli yetti bana. Eskiyi hatırlamak neye yarar.

Konu saptırmayın bir günde. Arkadaş açmış merak etmiştir illa birşey mi yarıştıracak hava mı atacak.

Banned
03-03-2011, 02:28   |  #58  
Banlandı
688 mesaj
Alıntı: Güney62  
Türk olduğundan emin misin?Yani yazın ingilizce gibide,saçma sapan cümlelerle konumda yanıt kirliliği yapma!.....Tamam 4 ay sonra görüşürüz.
:):):) sen daha bunlari okuyamiyorsun ki ben uyguluyorum profesyonalce :D sen cocuk gibi devamm et abicim