1-Siteye resim yüklenmiyordu uzun zamandır, şimdi resim seçeneği gelmiş ama eskisi gibi değil ve işe yaramıyor, ya da ben çözemedim :)
2-Hakkımda, Bilgisayar Özellikleri kısmındaki bilgileri düzenlemek/güncellemek istediğimde doğum tarihinizi eksik veya yanlış girdiniz diye hata veriyor. Ayrıca İnternet Tarayıcı kısmında Internet Explorer 9 seçeneği, Anti-Virüs kısmında da Microsoft Security Essentials seçeneği yok.
3-Çoğunlukla gece vakitleri Internal Server hatası ve bazı antivirüslerin zararlı siteye yönlendirilme uyarısı da vardı eskiden ama son günlerde rastlamadım buna.
4-Konulara cevap yazarken yön(ok) tuşlarına basınca harf/karakterler arasında geçiş yapmıyor, ilerlemiyor.
5-Yanıtı silmek istediğimde silme yetkiniz bulunmuyor, geri dönüp giriş yapın diyor(zaten giriş yapmış durumdayım:)
Chip Online'daki Hatalar
Son Düzenleme: Mert_06 ~ 27 Nisan 2012 00:25
2. dediğin hata yüzünden bilgilerime hiçbişey ekleyemiyorum.
Bide yazmayı unutmuşsn: Hızlı Yanıt bölümünde eskiden harfler arası geçiş için kullandığım yön tuşları karakterler arası geçişe izin vermiyor.Garip ama bu tuşlara basarsam üstteki sola kayan reklamlar değişiyr
2. dediğin hata yüzünden bilgilerime hiçbişey ekleyemiyorum.Evet, onu da şimdi ekledim :D
Bide yazmayı unutmuşsn: Hızlı Yanıt bölümünde eskiden harfler arası geçiş için kullandığım yön tuşları karakterler arası geçişe izin vermiyor.Garip ama bu tuşlara basarsam üstteki sola kayan reklamlar değişiyr
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Zamanla düzelir yav sanırım bakım sürüyor.