Biz forum üyeleri olarak kapatılan ve kilitlenen konular hakkında açıklama istiyoruz. (özel mesaj atılabilir ya da konunun sonuna neden kapatıldığı yazılabilir) her neyse fikir bizden uygulama sizden
Chıp online'den istek
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşım bi zahmet forum kurallarını baştan aşağıya okursan hangi konuların açılabileceğini neylerin yasak olduğu yazıyor,burda kimse kafasına göre konu kapatmıyor..ya ayar etme beni..... Neden konunun kapatıldığını bilmek istiyoruz sadece olay bu istersen bu görüşe kimin katılıp kimin katılmadığı hakkında anket yapalım.
arkadaşa açıklama yapmamaları kötü birşey,konuyu inceledim gerçekten tatmin edici bi sebep yada açıklama yok,size gelince maclerin hepsi illegal diye konunuzu savunmasız pek doğru bi davranış değil,illegal maclare gelince gerçekten forumda bazen şaşırtıcı şeyler olmaya başladı,ben şahsen rahatsız değilim ama biraz daha düzenli denetim olması güzel olurdu..
maclerin hepsi illegal diye konunuzu savunmasız pek doğru bi davranış değil,illegal maclare gelince gerçekten forumda bazen şaşırtıcı şeyler olmaya başladı,ben şahsen rahatsız değilim ama biraz daha düzenli denetim olması güzel olurdu..konumun illegal olduğunu bende biliyorum ama dedğim şu diğer konularda illegal ötekiler kapatılmıyorda neden benimki kapatılıyor?
he birde unutmadan benim cevap verdiğim bir başka konuda kapatılıyor.Son Düzenleme: massas ~ 07 Ekim 2009 15:05
Öf bıdı bıdı bıdı yediniz kendinizide ,forum sorumlularınıda ,biraz bazı şeyleri boşverin arkanızda bırakın ne bu gerilim.Hem kendinizi teşhir ediyorsunuz böyle özelden anlaşın ,kafa tutan üye pozisyonu yaratıyorsunuz.
Aslında o zaman forumda "şikayet mektubu" bölümü açılsın o zaman herkes şikayetini oraya yazsın ,oranın sadece şikayeti içerdiğini biliriz ,belki üyelerde biraz kendilerini dile getirdikleri için içleri rahat eder.Sadece öylesine bir öneri yani...Tabi öneriye daha farklı bir şekiller verilebilir forum sorumlularına kalmış.
evet bence konunun incelenmeden yayınlanmaması gerekiyor..
moderatörler var.. biliyorsunuz zaten onları söylememe gerek yok
Benim hangi konumda kavgamı, kargaşamı gördün.
Konuyu sen açtın kendin baltalıyorsun.
*Bu arada önceki mesajımda da belirttim. Benim Hakkımda Kafana Göre Birşeyler Yazma. (Hoşlanmıyorum).
bende senin gibi tiplerden hoşlanmıyorum ne olacak şimdi...