Merak ettiğim için bir soru sorma gereği duydum, Chip Online Download bölümünde yayınlanan programlar ne kadar güvenli, kaç taramadan geçiriliyorlar, yani bu programlara tamamen güvenip bilgisayarımıza kurabilir miyiz?...ya da görmedim ama ,eğer bir sorun çıkarsa mesuliyet chip e ait değildir diye bir yazı var mı
Chip Online Download bölümü
Programların hepsi virüs taramasından geçiriliyor download.CHIP.eu 'da. Bölümümüzdeki tüm downloadlar da oraya yönlendiriliyor.
Detaylı bir kullanım sözleşmesi için http://download.chip.eu/tr/standardbeitrag_tr_304181.html adresine bakabilirsin.
canfer_06Merak ettiğim için bir soru sorma gereği duydum, Chip Online Download bölümünde yayınlanan programlar ne kadar güvenli, kaç taramadan geçiriliyorlar, yani bu programlara tamamen güvenip bilgisayarımıza kurabilir miyiz?...ya da görmedim ama ,eğer bir sorun çıkarsa mesuliyet chip e ait değildir diye bir yazı var mıŞimdi bende sizin neden merak ettiğinizi merak ettim; Ne oldu bir sorunlamı karşılaştınız, yoksa bir zaralıyamı rastladınız?
hayır sadece merak ettim ne kadar güvenli, hangi testlerden geçiyor, chip sistemi bunun için nasıl çalışıyor...cevap yeterli mi...
canfer_06hayır sadece merak ettim ne kadar güvenli, hangi testlerden geçiyor, chip sistemi bunun için nasıl çalışıyor...cevap yeterli mi...Teşekkürler.Olabilir sanal alemde %100 güvenlik yoktur.Acaba bir saldırımı var diye önlem almak amacı ile sormuştum.Neyseki yokmuş.Yalnız birşey ekleyeyim kendi serverinizden dahi indirseniz kesinlikle kendiniz değerlendirmediğiniz yazılımlara tam güven duymayın.Son Düzenleme: khramn ~ 23 Nisan 2008 02:55
chip onlinenin sunduğu güzel yazılımlar var ve bir çoğunu indirdim,ne kadar güvenli bilemiyorum..fakat kullanıyorum...ama yinde de tedbiri sağlam tutmak lazım , bu arada alakan için teşekkürler kardeşim :)
bu bildiğin keylogger değil tahminim , bu ailelerin güvenlik sağlamak için kullandığı, ebeveynlerin haberdar olmak için kullandığı keylogger...
ya keylogerin çeşidi olurmu keylogerler gizlilige aykırı
ebeveynler çocuklarının zihin sağlığını düşünüyorsa olur...
Keylogger nitelikli programlar ...özellikle işyerlerinde ...sandığınızdan çok daha fazla kullanılıyor.
Çalışanların ne kadar boş zamanı olmuş..neler yazmışlar...kimlerle görüşmüşler...
Bunun dışında....herhalde biliyorsunuz...Outlook da..Bir hesap kurulduğu zaman..örneğin...temizhava.com.tr... O hesabın kurucusu ...tüm alt hesapları izleyebiliyor.
Yani ...Temizhava şirketine girdiniz...isminiz Ahmet ..Ahmet@temizhava .com.tr ..diye bir hesap size verildi..Buradan yapacağınız her yazışma ...İZLENİYOR..ya da İZLENEBİLİYOR..!!!
Diğer bir deyişle....Şirket hesabını kullandın (AKILSIZLIK) sevgiline mail attın...dün gece çok güzeldi...10 dakika sonra patronun..gülerek .. Demek... Dün Gece Çok Güzeldi ..Heğğğ... derse ...hiç şaşırma.
İŞYERİNDE HİÇBİRŞEY KİŞİSEL DEĞİLDİR.KİTLİ ÇEKMECELER BİLE.!!!
yani özet olarak iyi bir programmı bu? sizce
eğer kullanıldığı amaç çocuklarımızın zihin sağlığıysa iyi...diğer amaçların iyi olduğuna şiddetle karşıyım , özel hayat asla izlenmemeli...